Kirjoitukset avainsanalla suku

Ranskassa vietettiin isänpäivää tänään. Poikkeuksellisti koko päivänä ei satanut lainkaan. Jee. Jos tämä tendenssi jatkuu, Seinen pintahan laskee kohta entiselle tasolleen, uskomatonta, hehe.

Tyttö osasi aamulla hienosti iskeä isää lahjavalokuvalla päähän ja muutenkin päivä sujui hienosti. Mieheni isä on päässyt vaikeiden leikkausten ja haastavien kuvioiden jälkeen kotiin ja saimme syödä isänpäivälounasta pitkästä aikaa kaikki yhdessä. Taapero taapersi serkkujensa kanssa ympäri isovanhempien asuntoa ja kaatoi siinä sivussa lasillisen viiniä housuilleni.

Illalla ostin kotiin ruusuja ja Pandan lakua läheisestä kosher-kaupasta, ja Ranska voitti Sveitsin fudiksen EM-kisoissa (tätä en tosin vielä tiedä, mutta usko on kova ;) )

Hyvä päivä. 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vaikka lahjojen miettiminen, hankkiminen, pakkaaminen ja jakaminen onkin kivaa hommaa, voi suuren suvun kanssa kuvio kääntyä välillä stressin puolelle. Siksi keksimmekin äitini puolen suvun kanssa muutama vuosi sitten järjestää yhteisen pikkujouluhetken muutama päivä ennen joulua, jossa lahjapussit voi kätevästi jakaa kaikille sukulaisille samaan aikaan. Lahjojen keksimisen, hankkimisen ja pakkaamisen aiheuttamaa mahdollista stressiä se ei tietenkään poista, mutta on todella mukavaa tavata sukulaisia rennosti ennen joulua ja hoitaa samalla joulutervehdykset perille.

Tapaamisen järjestäjä vaihtuu joka vuosi, mutta tunnelma on aina yhtä iloisen jouluinen. Eilen saimme jakaa lahjanyssäköitä tätini Päivin ihanan tunnelmallisessa kodissa, jonne hän oli järjestänyt myös lapsille oman, kuvassa näkyvän piirustuspisteen. Ohessa muutama kuva myös herkullisista tarjoiluista.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat