Kirjoitukset avainsanalla ekologia

Pääsimme vihdoin kokeilemaan ihan itse Pariisin Autolib-sähköautopalvelua. Alun sähläämisen jälkeen kaikki sujui yllättävän hyvin. Jouduimme ennen likkeelle lähtöä soittamaan pari kertaa ympäri vuorokauden päivystävään ilmaiseen palvelunumeroon, kun auto oli vioittuneen latausjohdon takia mennyt jumiin, mutta numerosta saadut neuvot toimivat hyvin ja pääsimme lopulta liikkeelle.

Auton navigaattorin avulla voi kätevästi varata etukäteen  paikan haluamastaan Autolib-pisteestä, joita on suur-Pariisin alueella yhteensä 1030. Automaattivaihteinen sähköauto rullasi kevyesti ja äänettömästi,ja  tyttö nukahti takapenkille melkein heti, mikä on tietenkin aina hyvä merkki.

Lisätietoa ekologisesta Autolib-palvelusta löytyy aiemmasta blogistani ( http://www.hyvaterveys.fi/blogit/paljain_jaloin_pariisissa/sahkoautoilua_pariisissa ) sekä osoitteesta https://www.autolib.eu/fr/

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat