Kirjoitukset avainsanalla kuume

Bebe sai MPR-rokotteen, jonka ensimmäinen annos täällä Ranskassa annetaan Suomen tyyliin 14-18kk lapselle, toinen kuusivuotiaana.

Rokotus annettiin viime viikon torstaina, ja keskiviikkona päiväkodista soitetiin, että kuumetta on 38,5C. Beben päiväkodista soitetaan vanhemmille aina, kun lapsella on kuumetta, mutta kuume alkaa "virallisesti" vasta juuri 38,5 asteesta.

Parasetamolilla saatiin kuume vähän  laskemaan, mutta lopulta korkeaa (jopa 39,1C) kuumetta kesti kolme päivää. Sen jälkeen beben ihoon pamahtivat näppylät, jotka ovat nyt olleet iholla päivän. Lääkärin mukaan kaikki tämä kuuluu asiaan, eli voimme kaikesta huolimatta olla rauhallisin mielin.

Viime yö meni ravatessa beben huoneessa rauhoittelemassa kärttyisää tyttöä, joka ei tuntunut saavan unen päästä kiinni. Toivottavasti tilanne rauhoittuu mahdollisimman pian, ikävä seurata pientä oireiden kourissa.

Onneksi Mummu tuli viikonlopuksi Suomesta meitä tervehtimään, ja toi mukanaan mm. beben (ja äidin) rakastamia naistenlehtiä, erityisesti lasten ja vauvojen kuvia sisältävät lehdet ovat in. Bebe selailee lehtiä itsekseenkin, mutta kivointa on lukea sama lehti monta kertaa  kivan aikuisen sylissä. Jee. 

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat