Kirjoitukset avainsanalla Teneriffa

Kuten jokin aika sitten kerroinkin, pääsimme yllättäen lähtemään pienelle kevätlomalle kolmisin. Kohteeksi valikoitui Teneriffa, vaikken tiennytkään kohteesta paljon mitään. Pakettimatkan hinta ja ajankohtana kuitenkin olivat meille sopivat, joten suunnistimme Kanariansaarille ensimmäistä kertaa.

Lento Pariisista kesti neljä tuntia, mikä oli nyt jo lentämiseen tottuneelle tytöllemme ihan sopiva aika. Lento oli täynnä, mutta kun ei tarvitse lentää yksin lapsen kanssa, meno on yllättävän rentoa. Vueling- lentoyhtiö on tottunut lapsimatkustajia ja saimme mm. pitää rattaat mukana aina koneeseen astumiseen saakka.

Lomailimme Teneriffan länsipuolella, Los Gigantesissa ja hotellimme IBH Diamond Apartments oli aivan loistava ( kuten kuvista näkyy) ja sopi täydellisesti lapsiperheelle, koska voimme ihastella auringonlaskua ja hengästyttävän upeaa näköalaa parvekkeelta tytön mentyä nukkumaan.

Ainoa miinus oli hotellin sijainti mäen päällä, ilman autoa saimme sen vuoksi  urheilla hyvinkin intensiivisesti joka päivä. Teneriffa onkin hyvä lomakohde myös patikoijille. Taaperon kanssa emme päässeet tutustumaan mm. El Tiede - tulivuoreen, mutta sinne kiipeäminen on kuulemma ehdottoman hieno kokemus.

Hotellin ja henkilökunta samoin kuin kaikki saarella kohtaamamme paikalliset olivat superystävällisiä ja suhtautuivat taaperon luontevasti ja vieraanvaraisesti. 

Voin suositella Teneriffaa lämpimästi taaperomatkustajille - ja heidän väsyneille vanhemmilleen hehe.

IBH Diamond Apartments 

http://www. apartamentosdiamond.com

 

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä nopeat kuvaterveiset Teneriffan Los Gigantesista, jossa saimme viettää mukavan loman. Matkakertomusta tulossa lisää ensi viikolla!

Kommentit (0)

Pääsimme yllättäen kevätlomalle Teneriffalle koko jengi. Ranskassa toukokuu on vapaapäivien luvattu kuukausi: on vappu, 8.toukokuuta vietettävä 2. maailmansodan voittopäivä, helatorstai sekä ns.helluntaimaanantai. Jos päivät osuvat tiistaille tai torstaille, tapana on usein myös niin sanotusti "faire le pont" eli pitää viikonlopun ja pyhäpäivän välinenkin päivä lomaa... 

Matkaan valmistautuminen oli tällä kertaa haastavaa, kyseessä oli tytön ensimmäinen rantaloma, ja ostoslistalle kertyi UV-kertoimilla varustettuja t-paitoja ja hattuja sekä kantoreppu, jossa on oma aurinkovarjo, jotta pääsimme kaikki yhdessä nauttimaan Teneriffan luonnonpuiston maisemista. Pakkaaminen tytön kanssa ei ollut ehkä tehokkain mahdollinen valinta, kun hän oli pari kertaa saanut tyhjennettyä jo kerran pakkaamani laukun, päätin hoitaa homman kun Miss Taapero olisi jo untenmailla.

En itse ollut koskaan aiemmin käynyt Kanarian saarilla, ja odotin innolla mitä tuleman piti. Löysimme kätevän n. 400€ /aikuinen pakettimatkan ranskalaisesta Promovacances-nettikaupasta, satsiin kuuluivat lennot Pariisista Teneriffalle sekä viikko aamiaisineen huoneistohotellissa Los Gigantesin lähellä saaren länsipuolella. Hotelli Diamond Apartments on moderni ja tarjoaa upeat näköalat jokaisesta huoneistosta. Tytölle varattiin oma vuode ilman erillistä maksua ja langaton nettikin on ilmainen.

Diamond Apartments:

https://www.tripadvisor.fr/ShowUserReviews-g673870-d2371583-r142634647-IBH_Apt_Diamond-Los_Gigantes_Tenerife_Canary_Islands.html

Laitan tarkempaa kuvausta matkan meiningeistä myöhemmin.

 

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat