Bebe sai vihdoin oman virallisen passikuvansa.

Jos olet seurannut beben  - tai siis lähinnä meidän vanhempien - taistelua lapsen oman henkilökortin ja/tai passin saamiseksi (esim. täällä ), osaat ehkä kuvitella, miten mahtavalta tuntui, kun vihdoin löysimme paikan, missä ihan pienistäkin tyypeistä otetaan passikuvia.

Yllättäen paras paikka vauvan passikuvan ottamiselle on teleoperaattori Orangen liike. Liikkeissä on nimittäin erityinen vauvatuoli, johon ihan pienikin ihminen voidaan asettaa istumaan suoraan kameran eteen.

Bebe suoriutui kuvaussessiosta hienosti, vaikka olikin ehtinyt matkalla nukahtaa ja joutui siis suoraan untenmailta kameran eteen. Hymyä ei kuvaajatädille irronnut, mutta eikös passikuvissa pidäkin nykyään olla naama ihan peruslukemilla.

Kivan lisän seikkailuumme toi se, että saimme pukea ja riisua vauvan kätevästi likkeen tietokonepöydällä hiiren ja näppäimistön välissä...

Seuraava etappi on edessä huomenna, kun pääsemme jälleen paperikasamme kanssa poliisilaitokselle henkilökorttihakemusta jättämään.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla