Viikonloppumatkalla vauvan kanssa

3 kk-synttäreidensä kunniaksi bebemme sai kutsun ystävämme 30v-syntymäpäiville maaseudun rauhaan. Vietimme ystäväpiirin kanssa iloisen viikonlopun noin tunnin matkan päässä Pariisista.

Pariisi on yksi maailman upeimmista kaupungeista, mutta sieltä on myös kiva päästä välillä pois, heh. Tekee hyvää viettää aikaa kaukana liikenteen melusta.

Vuokrasimme ystävien kanssa viehättävän majatalon viikonlopuksi niin että saimme juhlaillan jälkeen nauttia myös sunnuntaipäivän rennosta olosta maalla. Ranskalaiseen tyyliin päivä kului petankin parissa, bebe seurasi menoa kantorepusta, ja talvinen aurinkokin tuli meitä moikkaamaan. Alla kuvia myös huoneesta, jossa saimme yöpyä.

Tämä oli tytön ensimmäinen yökyläily ja tuttipullokarusellista huolimatta se sujui hienosti. Pienikin nökökulman muutos vauva-arkeen tekee kyllä hyvää. Odotan innolla, että pääsen kokeilemaan myös lentämistä ja Suomessa vierailua prinsessan kanssa. Sitä ennen pitää tosin hankkia hänelle oma henkilökortti, joka onkin sitten jo ihan toinen tarina...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla