Onko mitään mahtavampaa kuin oman tytön yksivuotissynttärit Suomesta lentäneen Mummun seurassa? Jokainen joka on asunut ulkomailla pidempään, tietää, miten kovasti, etenkin lasten synnyttyä, sitä alkaa ikävöidä omaa perhettä ja sukua Suomessa. Siksi tällaiset perheviikonloput ovat todellisia tähtihetkiä kaikille.

Bebe täytti siis eilen yksi vuotta, ja heti aamusta oli oudon huojentunut olo. Vauvavuosi on nyt takana, ja ihan kunnialla siitä selvittiin, tyttö on terve ja iloinen ja äitikin vielä hengissä hehe.

Innolla odotetaan huomisia synttärijuhlia, joihin olen tilannut amerikkalaiseen (!) tyyliin ns. Smash the cake -kakun. Katsotaan, millaisen siivon tyttö saa aikaiseksi.

Tässä kuvia Mummun ja beben jälleennäkemisestä ja ihanasta superranskalaisesta aamupalasta, joka on täällä Ranskassakin arkena valitettavasti aika harvinaista herkkua.

Mummu toi tuliaisiksi myös omat ensimmäiset kenkäni vuodelta 1975, jotka mahtuvat nyt bebelle loistavasti. Todellista vintage-muotia!

 

Kommentit (1)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla