Enkelit kuuluvat niin juutalaisuuteen, islamiin kuin kristinuskoon ja yllättävän monet agnostikotkin uskovat ainakin jollakin tasolla enkeleihin ja heidän suojelukseensa.

Nykyään julkisuudessa pyörii myös useita kirjailjoita /"henkisiä" opettajia / "enkeliterapeutteja" , jotka sanovat näkevänsä enkeleitä ja/tai tuntevansa niiden läsnäolon. Suomessakin on tutustuttu mm. irlantilaiseen Lorna Byrneen, jonka kirja Enkeleitä hiuksissani (Otava, 2009, suom. Joel Kontro) on ollut varsin suosittu. Kuuluisin enkeliviesteilijä on kuitenkin kenties amerikkalainen Doreen Virtue, joka on kehittänyt enkelien viesteille useita enkelikorttipakkojakin.

Uuden sukupolven enkelihörhö on skotlantilainen Kyle Gray, jonka sivuilta löytyy paljon ilmaista materiaalia. Hänkin on kehittänyt arkkienkeleiden viesteille oman korttipakan.

Olemme ystävienikin kanssa käyttäneet näitä enkelikorttipakkoja silloin tällöin hyvän mielen levittämiseksi ja mielenrauhan saavuttamiseksi, vaikkemme otakaan juttua kovinkaan tosissamme. Parasta korteissa on positiivinen viesti, joka auttaa ehkä näkemään oman tilanteen uudesta optimistisemmasta näkökulmasta. Kuten muissakin "ennustuskorteissa", myös enkelikorteissa tärkein pointti on kai juuri se, että kortit saavat lukijan itse etsimään ratkaisua kysymykseensä, kortin viesti ja kuva ovat lopulta toissijaisia juttuja, pääasia on että pysähtyy hetkeksi rauhassa miettimään tilannettaan. 

En itse usein tiedä, mitä enkeleistä ja niiden olemassa- tai olemattaolosta pitäisi ajatella, mutta ajatus enkeleistä on kieltämättä lohdullinen ja kaunis.

Nostin muuten tätä blogia varten yhden kortin Doreen Virtuen Messages from your Angels -korttipakasta. Kortti oli arkkienkeli Gabriel (kuvassa), joka kertoi seuraavaa: "You have an important life purpose involving communication and the arts. Please don't allow insecurities hold you back. I will help you." 

Okei, selvä, hehe.

http://www.kylegray.co.uk/

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla