Kun vauva muuttaa omaan huoneeseen, voi edessä olla eroahdistus - mutta kenellä?

Tyttö täyttää tänään seitsemän kuukautta ja heitti meidät eilen ulos koko perheen yhteisestä makuuhuonestaamme. Kaksiossa nukkumisjärjestelyjen säätäminen on suhteellisen haasteellista, mutta kätevän rapido-vuodesohvan avulla sekin järjestyy.

Yö sujui beben kannalta hienosti, selitin, että nukumme nyt naapurihuoneessa, mutta muuten kaikki on ihan niin kuin aina ennenkin. Tyttö nukkuikin tyylikkäästi 12 tuntia putkeen ilman minkäänlaista hämminkiä.

Minä puolestani nukuin suurinpiirtein kolme tuntia ja kuvittelin kärsiväni alkavasta oksennustaudista. Kärsin unettomuudesta noin kerran kymmenessä vuodessa ja oksennustaudista mikäli mahdollista vieläkin harvemmin. Kyse taisi siis olla jostain muusta...

Ehkä äidinkin pitää nyt totutella uuteen tilanteeseen pikkuhiljaa, että bebe nukkuu nyt naapurihuoneessa, mutta muuten kaikki on ihan niin kuin aina ennnenkin, hehe.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla