Vapaus tai kuolema!

Ulkoilu drinkkimielessä on Helsingissä hauskaa ja yksinkertaisempaa kuin Pariisissa. Lisäksi lähes joka kerta Helsingissä käydessäni löydän jonkun uuden baarin tai kahvilan, joka tekee vaikutuksen.

Tällä kertaa se oli ystävän suosittelema Liberty or Death Erottajalla. Hämärän, samettiverhoihin kätketyn baarin salaisuus ovat upeat talon cocktailit. Jokaisella drinkillä on listassa oma tarinansa ja/tai runonsa. Hämmentävää oli se, että tarjoilija suositteli minulle cocktailia nimeltä The Road Not Taken. Vilkaisin drinkin ainesosia ja hyväksyin tarjouksen. Ja drinkki olikin erinomainen!

Vasta tilauksen jälkeen luin drinkin tekstin, joka olikin pätkä Robert Frostin kuuluisasta runosta:

"I shall be telling this with a sigh

Somewhere ages and ages hence:

Two roads diverged in a wood, and I - 

I took the one less traveled by, 

And that has made all the difference."

 Runon ajatus vähemmän kuljetusta tiestä oli pyörinyt viime päivinä usein mielessäni, kun olin miettinyt keskeneräistä romaanikäsikirjoitustani - ja elämää ulkosuomalaisena. Oli hämmentävää nähdä se nyt yhtäkkiä edessäni baarin cocktail-listassa.... Hmmmm.... But what does it all mean? :)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla