Aktiivisemmaksi muuttuva bebe kaipaa ohjelmaa.

Nyt jo yli nelikuinen bebe kyllästyy nopeasti leikkimaton ja sitterin kuvioihin ja kertoo hyvin selkeästi omalla kielellään, että vanhemmat voisivat keksiä  mielenkiintoisempaakin viihdykettä.

Onneksi kauniit kevätsäät antavat mahdollisuuden käydä ulkona lenkillä parikin kertaa päivässä. Kotikortteli, Pariisin 11. kaupunginosa, alkaa olla aikalailla koluttu, ja nyt viikonloppuna suuntasinkin viereiseen 12. kaupunginosaan ja sen todelliseen vauvaperheiden ansaan Bébé Cash -liikkeeseen.

Bébé Cash on Ikean tapaan vaarallinen paikka, jossa huomaa tarvitsevansa tavaroita, joista ei aiemmin ole kuullut puhuttavankaan. Kauppa on täynnä kaikkea mahdollista raskauteen ja vauvanhoitoon liittyvää, ja onneksi myös ihan peruskamaa löytyy hyvään hintaan: vaippoja saa superisoissa pakkauksissa, ja sosepurkeista löytyvät myös ne kaikkein harvinaisimmatkin maut.

Tällä kertaa mukaan tarttui hieno anilliininpunainen tuttipullo sekä luomusosetta beben vaativaan makuun.

Kommentit (2)

3/2 | 

Oi, varmasti ihana ja äidin kukkarolle vaarallinen paikka. Rakastin kaikkia tuollaisia kauppoja, kun omat lapseni olivat pieniä. Minä olin juuri se äiti joka osti kaikkea mitä ei tiennyt tarvitsevansa, ja välillä jotain tarpeellistakin! Nyt, kun lapset on isoja ja ostokset muuttuneet tylsiksi (pelikonepelejä yms. ei enää niin kiva), kaipaan välillä noita houkuttelevia vauvantarvikekauppoja.

käyttäjä-3385
Liittynyt4.6.2014
4/2 | 

Todellakin! Kauppa on tosiaan vaarallinen nimenomaan sen takia, että lähes jokaisen tavaran voi huomata olevan tarpeellinen juuri omalle vauvalle :)

Mukavaa kevättä sinulle!

Kira

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla