Kirjailijan elämä on pitkäjänteistä ja usein yksinäistä puurtamista ja iloitsemista (koska ei se onneksi koko ajan ihan kauheaakaan ole hehe). Mutta AV-tekstin (siis esimerkiksi TV-käsikirjoituksen) kirjoittaminen vaatii romaaniakin tiukempaa päättäväisyyttä  - ainakin täällä Ranskassa.

Olen käsikirjoitusparini kanssa hionut nyt jo monen vuoden ajan (en edes viitsi tässä niitä laskea...) tv-sarjan käsikirjoitusta, joka oli alunperin elokuva, josta tuli tv-elokuva, josta tuli usean kauden pituinen sarja, josta tuli yhden kauden rikossarja.

Nyt olemme kuitenkin ensimmäistä kertaa oikeasti lähellä tuottajan kanssa solmittavaa "option"-sopimusta, joka ei tietenkään vielä tarkoita muuta kuin sitä, että tuotantoyhtiö on valmis maksamaan meille siitä, että kirjoitamme mahdollisimman toimivan esittelyn, jonka kanssa he voivat lsitten ähestyä TV-kanavia. Kuulostaako monimutkaiselta? Niinpä niin.

Viilasimme käsikirjoittaajakaverini kanssa viimeisiä pilkkuja esittelyymme viime viikolla läheisessä saksalaistyylisessä Café Titonissa, jota voin ainakin aamuisin ja iltapäivisin suositella Pariisissa freelance-työtä tekeville. Kahvi on hyvää, wifi toimii ja läppärin saa kätevästi seinään pöydän vieressä olevaan pistorasiaan. Lounaskin oli herkullinen.

Nyt vain odotellaan tällä viikolla tuottajalta tulevaa vastausta... Peukut pystyyn ja sormet ristiin. 

 

Café Titon

http://www.cafetiton.com/

34, rue Titon, 11e - Metro Rue des Boulets (9)

Avoinna:  Ma-La 08-02 Su 10-19

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla