Tervetuloa Pariisiin! Nyt vaan kengät pois ja menoksi!

Olen nelikymppinen kirjailija, kääntäjä ja näyttelijä ja olen asunut Pariisissa vuodesta 1997 - kaikenlaista on sinä aikana ehtinyt sattua ja tapahtua, mutta mitään näin jännittävää ei vielä kertaakaan: meille syntyy vauva näillä näkymin marraskuun alussa!

Olen tosi iloinen, että pääsen jakamaan tämän uuden elämänvaiheen kuvioita Hyvän terveyden blogilukijoiden kanssa. Tarkoitus on kertoa odotuksesta ja sen käänteistä Pariisissa, puhua ruoasta – kun kerran Ranskassa ollaan – ja muutenkin hyvästä olosta ja elämästä täällä.

Elämä ulkomailla voi välillä olla kummallista ja hämmentävää, etenkin kun takana on yli 15 ulkosuomalaisvuotta ja myös oman maan meiningissä eteen tulee silloin tällöin aito kulttuurisokki.

Tänään Pariisissa on kuitenkin aurinkoinen hellepäivä ja äitiyspaperisodasta huolimatta tunnen olevani ihan oikeassa paikassa ihan oikeaan aikaan.

Mahtavaa, että olet mukana matkassa!

Kira

Kommentit (6)

7/6 | 

Iihanaa, aivan upeaa! Uusi blogi,bloggaaja, ihminen ja mielenkiintoinen elämänvaihe sinulla ja kaunis sellainen. Ja se, että elämänvaiheita. saadaan lukea Suomen ulkopuolella. Siskoni sai Ranskassa 2 lasta, nuorempi nyt 6 kk ja hyvin on mennyt. Onnellista odotusta. - eija

8/6 | 

Blogin nimi viittaa siihen, että olet paljain jaloin Pariisissa :) Sehän on nyt myös muotia, mutta mites on - oletko kulkenut paljain jaloin Pariisissa?

9/6 | 

Kivaa, uusi blogi! Ja onnea oikein paljon tulevan vauvan johdosta sekä iloista odotusaikaa.

 

käyttäjä-3385
Liittynyt4.6.2014
10/6 | 

Kiitos! Nyt vasta löysin kommenttisi täältä blogin uumenista - ilmeisesti bloggailuni kaipaa vielä vähän harjoittelua. Ihanaa loppukesää sinulle! <3

Kira

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla