Miten Pariisissa selviää superhelteellä?

Suurkaupungissa voi superhelteellä olla todella tukalat oltavat.

Pariisin kaupunki on kehittänyt kaupungintalon nurkalle pienen vesisumusuihkun ja ilmaisia vesipisteitä, joissa voi käydä vilvoittelemassa ja täyttämässä juomapulloja ihanan kylmällä vedellä.

Oma tekniikkani on viime päivinä ollut pysytellä varjossa lähipuistossa, juoda jääkahvia ja käydä tarvittaessa vilvoittelemassa tassuja mukavasti rentouttavassa jalkahoidossa (johon kuuluvat myös hierovan tuolin ilmaiset palvelut!). Julkisia liikennevälineitä kannattaa välttää viimeiseen asti, ja jos olo tulikuumalla kesäkadulla alkaa liikaa ahdistaa, voi aina paeta vaikka ilmastoituun lähikauppaan. Puistojakin on Pariisissa onneksi paljon.

Paras vinkki on omalla kohdalla ollut aina se, ettei ala "vastustaa" hellettä, vaan antaa sen rauhassa hidastaa elämän rytmiä. Siestat on kehitetty hyvästä syystä, eikä hellepäivä todellakaan ole oikea hetki alkaa suorittaa läpi ylipitkää to do -listaa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla