Sunnuntai - brunssipäivä

Pariisissakin ollaan viime vuosina päästy brunssin makuun ja valinnanvaraa on tietenkin täällä hyvän ruoan mekassa vaikka muille jakaa. Omassa korttelissani 11. kaupunginosassa, kaupungin itäpuolella, tarjonta on aika hipster-tyylistä, ja on mukava huomata, että muuten niin klassisesta Pariisistakin löytää nykyään melko helposti luomu-ja kasvisruokavaihtoehtoja.

Kokeilimme tällä kertaa ystäväni kanssa Le Pain Quotidienin vegaanibrunssia Le Brunch Botanique, johon kuului grillattuja vihanneksia, kvinoasta tehtyä taboulehta, hummusta ja avokadoa, kauden luomuvihanneksista tehty keitto, luomuleipää ja -marmeladeja, tuorepuristettu mehu sekä valinnainen lämmin juoma.

Herkullista oli eikä nälkä jäänyt vaivaamaan. Toinenkin lämmin juoma olisi mennyt, mutta santsikuppi ei valitettavasti kuulunut 22,50 euron hintaan.

Le Pain Quotidien on vuonna 1990 perustettu, alunperin belgialainen ravintolaketju, joka on levinnyt Yhdysvaltoihin saakka. Pariisissakin ravintoloita on jo kymmenkunta. Itse pidän Le Pain Quotidienista erityisesti aamiais- ja lounaspaikkana, illallistarjonta on vielä testaamatta...

www.lepainquotidien.fr

Kommentit (2)

3/2 | 

Saman vegaanibrunssin nautin viikko sitten, nam! Erityisesti Cranola-mysli ilman viljatuotteita oli uusi ylläri!

ee

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla