Liikunta tekee hyvää, oli kunto sitten mikä tahansa.

Olen aina ollut kova liikkumaan, mutta nyt raskauden aikana en ikävien lantiokipujen takia ole oikein voinut harrastaa niin kuin olisin halunut.

Päätin kuitenkin lähteä kavereideni kanssa ilmaiselle zumba-tunnille Seinen varrelle kokeilemaan, miten dance muuvit vauvamahan kanssa sujuvat. Aika kesyä menoahan se minulla oli, mutta musiikki, aurinko ja pirteä meininki tekivät silti kumman hyvää.

Olen myös kerran viikossa pyrkinyt käymään raskausajan joogassa, joka on kyllä rentouttanut, vaikken olekaan voinut tehdä kaikkia liikkeitä muiden mukana.

Suosikkiliikuntamuodoksi on siis valikoitunut ihan peruskävely, jota saakin kyllä Pariisissa harrastaa sydämensä kyllyydestä ihan vaikka metroreissuilla, sen verran paljon portaita jokaiselta asemalta löytyy. Jotkut asemista tykkäävät vielä muistuttaa, että on terveellisempää kävellä portaat kuin hypätä liukuportaisiin...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla