Harmaan talven pelastus ovat lounashetket rakkaiden ystävien kanssa. Vasta nyt nelikymppisenä tajuan oikeasti, miten paljon hyvälaatuinen ruoka vaikuttaa myös mieleen, miten paljon hyvää energiaa ja elämäniloa siitä voi saada.

Pariisissa hyvää ruokaa löytää toki helposti, mutta luomuruokaa saa varmimmin hipster-paikoista, esimerkiksi todellisesta hipster centralista, 10. kaupunginosan rue Lucien Sampaix'lta Canal Saint Martinin läheltä.

Rue Lucien Sampaix-kadulla on montakin todella hyvää ja mukavaa lounaspaikkaa (Bob's Juice Bar, Hollybelly...), mutta uusi suosikkini on Le Poutch, Paikka on pieni mutta kodikas, ruoka on luomua ja superhyvää, lounastarjous edullinen. Erityismaininnat ihanille mehuille ja ekstrahyvälle kahville. Ruokalista vaihtuu viikottain, tällä viikolla tarjolla oli sieni-kinkku-quichea, feta-bataatti-quichea sekä supermaukasta kvinoasalaattia, jälkiruoaksi maistui herkullisen suklainen mud-cake. Lounasmenun hinta juomineen (porkkana-omena-inkiväärimehu!): 11 €.

Freelancerina unohtuu helposti kotiin tuijottamaan läppärinruutua lounastauollakin, ja lounaskin on usein joku kummallinen läjä edellisen iltariuoan jämiä. Kaverin kanssa lounastaminen on kuitenkin ehkä paras tapa piristää arkipäivää. Yhdistelmä terveellistä ja maukasta luomuruokaa + terapeuttiset keskustelut kavereiden kanssa = parempi mieli, työnilo ja tehokkuus.

Iloa ja rakkautta ystävänpäiväviikonloppuun!

Le Poutch 

https://www.facebook.com/lepoutchcafe/

13, rue Lucien Sampaix, 10e

Metro: Jacques Bonsergent (5) République (3, 5, 9, 11)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat