Vapaapäivä!

Sain vapaapäivän kotipäivystyksestä ja suuntasin Pariisin keskustaan to enjoy -listani innoittamana mielihyvän perässä. Halusin tehdä jotain mistä tulee hyvä mieli, jotain mistä ei ole muuta hyötyä kuin juuri se saavutettu hyvä mieli.

Sephora-kosmetiikkaketjun liikeeseen astuminen on jo sinänsä varsin vahva masennuslääke, mutta nyt tarvittiin jotain erityisen piristävää, ja siksi suunnistinkin liikkeen Benefit-merkin standille ja sen Brow bar -kulmakarvabaariin.

20-30 euron budjetilla saa tästä baarista blondikin kuukaudeksi näkyvät, kauniinmuotoiset kulmakarvat.

Benefit-merkki on muutenkin ollut loistavien tuotteidensa ja hauskojen pakkaustensa vuoksi jo pitkään suosikkini. Harmi, että sitä ei vielä Suomesta saa - mutta siinähän on jälleen yksi hyvä syy matkustaa Pariisiin...

https://www.benefitcosmetics.com/

Kommentit (4)

5/4 | 

Heh, tutunnäköinen punoitus kulmakarvojen alla, noin käy minullekin sen nyppimisrääkin jälkeen Mutta kaunis muotoilu ja huomenna ne näyttävät jo täydellisiltä!

Kati

7/4 | 

Benefit on minunkin lempimerkkejäni.  Nykyään en enää edes yritä väistellä Benefitin tiskin myyjiä, sillä olen kokemuksen kautta huomannut, että aina, kun he tyrkyttävät minulle jotain tai tekevät jonkun pikameikin, näytän yleensä paremmalta kuin ennen hyökkäystä ja kotiin asti kantamani tökötit todella toimivat! Se kulmakarvabaari on kiva keksintö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla