Mitä sanoisit ensimmäistä lastaan odottavalle ystävälle? Mitä vuosien takaa itsellesi ennen suurta elämänmuutosta?

"Shit's about to go down"? "Pidä  hatustasi kiinni"? "Turvavyöt pidettävä kiinnitettyinä koko matkan ajan"? vai "Löysin rantein, go with the flow"?

Tai ehkä et mitään.

Vaikka lapsen syntymän tietääkin muuttavan monta asiaa, ei kukaan voi täysin valmistautua edessä olevaan tuntemattomaan. Siihen etteivät samat asiat enää tunnukaan miltään, että unesta tulee elämän suurin luksus, ettei vaipanvaihdosta pidä yhtään entistä enemmän, että ajantaju muuttuu, että aika alkaa lentää ovista ja ikkunoista ulos ennen kuin ehdit edes koskettaa sitä.

Että itsestä syntyy uusi ihminen tämän uuden ihmisen rinnalle, ettei enää jaksa esittää, ettei halua (yrittää) miellyttää kaikkia, koska se vie liikaa energiaa, että vaikka "shit's about to go down", sitä tietää kyllä mitä tehdä - ei siksi että on muuttunut kaiken osaavaksi supernaiseksi, vaan siksi, että on entistä enemmän oma itsensä...

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla