Eläköön ystävyys ja tiimityöskentely!

Muuttopäivän aamuna yösade oli onneksi laskenut helteen "vain" +28 asteeseen, ja projektista kunnialla suoriutuminen tuntui edes joten kuten mahdolliselta.

Olimme vuokranneet 12-kuutioisen pakettiauton, jolla tarvitsi heittää lopulta vain yksi keikka vanhasta asunnosta uuteen. Asunnot sijaitsevat viiden minuutin kävelymatkan päässä toisistaan, joten liikenneruuhkassa seisoskeluun ei mennyt turhaa aikaa, ja kaupasta haetut kunnon eväsruoat ja -juomat motivoivat myös hoitamaan homman ripeästi.

Uuden asunnon päässä käytimme viiden kerroksen kipuamisessa ketjusysteemiä, jossa jokainen hoiti oman pätkänsä niin, ettei kaikkien tarvinnut jatkuvasti juosta kaikkia kerroksia ylös ja alas.

Oma fiilis oli ehkä vähän outo, kun sain ensimmäistä kertaa muutossa olla lähinnä vain liikennepoliisin roolissa: tuo laatikko tuonne, tuo tuonne...

Valtavan suuri kiitos kuuluu ihanille ystäville. Mitä tekisimme ilman heitä? Tämän voi ehkä laittaa raskauden piikkiin, mutta on huippuliikuttavaa tajuta, miten mahtavan paljon kivempaa ja helpompaa elämä on ystävien kanssa!

Muutto hoitui lopulta ennästysajassa: puolessatoista tunnissa! Kun viimeinenkin kirjaboksi oli saatu kiikutettua yläkertaan saakka, menimme kaikki lähipuistoon nauttimaan auringosta ja todella ansaitusta piknikistä - minäkin sain skoolata alkoholittomalla kuohuviinillä, yay!

Kommentit (2)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla