Pistäydyimme helleiltapäivänä huilaamassa Pariisin lapsi- ja vanhempiystävällisimmässä kahvilassa Happy Families -keskuksessa aivan Pompidou-keskuksen vieressä.

Happy Families on loistava koko perheen hyvän fiiliksen 450-neliöinen keskus: kahvilasta saa myös ruokaa (esimerkiksi lapsille ravitsevia ja värikkäitä lastenannoksia ja vauvoille luomusoseita) ja siellä on tietenkin myös leikkipaikka lapsille. Sen lisäksi paikalla on myös lastenhoitaja, joka hoitaa ennakkovarauksesta max 10-vuotiaita lapsia 4,5 euron tuntihintaan. Kun lapset ovat hoidossa, voivat vanhemmat rentoutua esimerkiksi kampaajan, kosmetologin tai hierojan käsittelyssä tai käydä juttelemassa psykologille tai uravalmentajalle. 

Happy Families -keskus järjestää myös muskaritoimintaa ja muita harrastetunteja eri-ikäisille lapsille, mutta myös vanhemmille esimerkiksi pilatesta ja zumbaa.

Luonnollisesti keskuksessa on myös viihtyisä imetysnurkkaus, parkkipaikka vaunuille, monta hoitopöytää sekä syöttötuolit eri-ikäisille lapsille. 

Alakerrasta löytyy vielä päikkärihuoneet, jotka voi varata pientä lepohetkeä varten, kun lapset ovat hoidossa yläkerrassa.

Ranskalaiseen tyyliin kahvilasta saavat aikuiset tilata myös olutta ja viiniä. Kuvassa meidän perheen aperitiividrinkit: tytön Evian-vesi ja vanhempien Monaco-olutdrinkit (olutta, mehutiivistettä ja limsaa).

Suosittelen Happy Families-keskusta kaikille. Palvelu on superystävällistä ja asiantuntevaa ja täydellinen sijainti Pariisin ytimessä on lyömätön.

http://happyfamilies.fr/

5, rue du Cloïtre Saint-Merri, 4e arrondissement

Metro: Chatelet, Hôtel de ville

Avoinna joka päivä klo 10-20

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla