Sain baby shower -juhlissa (siis lokakuun alussa 2014...) ystäviltäni lahjakortin kahden hengen viikonloppumatkaa varten. Matkakohteissa oli valinnanvaraa ympäri Ranskaa, tarkoituksena oli lähteä viettämään miehen kanssa kiva viikonloppu ennen vauvan syntymää. Jouduin kuitenkin kaksi päivää shower-bileiden jälkeen sairaalaan, ja nyt 16 kuukautta myöhemmin lahjakortti on edelleen käyttämättä.

Lisäksi lastenvahtitilanteemme on katastrofaalisen huono, isovanhemmat ovat joko Suomessa tai heillä on sairauden takia muutakin ajateltavaa kuin meidän date night-viikonloppumme.

Koska lahjakortin voimassaoloaika alkaa kohta olla lopussa, päätinkin siis vaihtaa viikonloppumatkan (tässä ranskalaisessa Smartbox-lahjakorttisysteemissä tällainen vaihtaminen on onneksi mahdollista) kahden hengen ayurvediseksi hieronnaksi läheisessä kauneushoitolassa.

Tytön ollessa päiväkodissa pääsimme siis heti aamutuimaan Peauzdetente-hoitolan rentoon tunnelmaan. Hoitola oli ehkä hiukan kotikutoisen oloinen, mutta henkilökunta oli ystävällistä ja tunnin hieronta rentouttava. Hieroja kertoi tunteneensa selvästi vatsan alueen kireyden leikkausteni jäljiltä ja kehotti juomaan enemmän vettä. Mieskin piti hieronnasta, vaikka olikin ensimmäistä kertaa mieshierojalla, mikä kuulemma vähän stressasi aluksi hehe.

Rentoina ja iloisina suunnistimme yhdessä ravintolaillal... lounaalle läheiseen suosikkiravintolaani (josta seuraavassa postauksessa lisää).

Parisuhdetta voi siis paremman puutteessa hoitaa vauva-aikana myös päivällä, ravintolahetketkin tulevat silloin edullisemmiksi!

Peauzdetente

http://www.massage-paris.fr/

8, rue de la forge royale, 11e

Metro: Faidherbe Chaligny (8)

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla