Yksi Ranskan tunnetuimmista julkkiskokeista Cyril Lignac on avannut kortteliimme leipomon ja nyt sen kaveriksi ihastuttavan suklaapuodin. Päätin tutustua uutuuspaikkaan viime viikolla iltapäiväkahvin merkeissä. Vaikka kahvi ei ollutkaan parasta mahdollista, teki paikka silti vaikutuksen: pain au chocolat -suklaaleipä oli herkullinen ja leivos-ja suklaavalikoima erinomainen. Sisustus oli modernin trendikäs ja paikka täynnä maceja näpytteleviä freelancereita sekä tietenkin ihan tavallisia kahvittelijoita.

Suklaata myytiin myös levyinä, joiden maut ja alkuperämaat vaikuttivat mielenkiintoisilta: mieli tekisi maistaa ainakin toffee-vaahtokarkkisuklaata.

Chocolaterie Cyril Lignac

http://www.cyrillignac.com/chocolaterie/

25, rue Chanzy, 11ème

Metro: Rue des Boulets (9), Faidherbe Chaligny (8)

Kommentit (0)

Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat