Illallispaikkoja ei tietenkään Pariisista tai sen 11. kaupunginosastakaan puutu. Yksi suosikeistani on kuitenkin Ave Maria, jonka supervärikäs sisustus vie heti kuin toiseen maailmaan. Ruokalista on sekoitus afrikkalaista. thaimaalaista ja brasilialaista ruokaa, annokset ovat muhkeita ja kasvissyöjillekin löytyy omat annokset.

Ave Maria ei ota pöytävarauksia, joten paikalle kannattaa mennä heti ovien auetessa klo 19, yhdeksältä paikka on jo täynnä.

Paikan tunnelmaa on vaikea sanoin kuvailla, se täytyy kokea itse.

Söimme ystävien kanssa Ave Mariassa perjantaina, itse valitsin listalta afrikkalaisen Mafé Poulet -annoksen, jossa on maapähkinäkastikeessa haudutettua kanaa.

Ave Maria

1, rue Jacquard, 11eme

Avoinna klo 19-01

Kommentit (1)

tracy77
2/1 | 

7 vuoden avioliiton jälkeen mieheni jätti minut kahdella lapsella. Tunsin, että elämäni oli päättynyt melkein itsemurhan, olin emotionaalisesti alas pitkään. Kiitos oikeinkirjoittajan nimeltä profeetta john, jonka tapasin verkossa. Yhdessä uskollisena päivänä, kun selaillen internetin välityksellä, jotkut todistivat, että hän toi Ex-rakastajansa takaisin. Jotkut todistivat, että hän palauttaa kohdun, parantaa syöpäsairautta ja muuta sairautta, jotkut todistavat, että hän voi loitsata loitsun ja lopettaa avioeron. pian. Olen myös törmännyt yhteen todistukseen, kyseessä oli Marie-niminen nainen, hän todisti, kuinka hän toi takaisin Ex-rakastajansa alle kaksi päivää, kun otin yhteyttä, hän lupasi palauttaa avioliittoni takaisin ja vain kaksi päivää rukousta hän toi takaisin mieheni liittyäkseen minulle ja kiittää profeetta john hänen postissa .... holyprophet8@gmail.com

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla