Mitä postipaketille lopulta tapahtui?

Yleisön pyynnöstä kerron tässä, miten pakettiseikkailumme jatkui.

Raivostuminen ei postissa oikeastaan auta, koska postivirkailijoilla on (usein toistuviin) valituksiin valmis vastaus: "Me emme ole missään yhteydessä postinjakajiin, he ovat töissä aivan toisessa yksikössä". Kirosanoja voi heittää kuinka paljon haluaa (kokeiltu on...) mutta vastaus on aina sama: "Madame, en valitettavasti voi auttaa, jos haluatte tehdä valituksen soittakaa numeroon päläpälä ja lähettäkää kirjattu kirje osoitteeseen päläpälä."

Tällä kertaa olimme niin kypsiä tilanteeseen, että päätimme tehdä valituksen - vaikka Ranskassa tuntuukin usein siltä, että valituksen tekeminen on tehty aina ja kaikkialla mahdollisimman vaikeaksi, ettei kukaan vain vahingossakaan viitsisi ryhtyä hommaan.

Soitimme postin valitusnumeroon ja valitimme oikein olan takaa. Langan toisessa päässä oleva nainen valitteli tapahtunutta, mutta kertoi, ettei hän oikeastaan voi tehdä asialle mitään, koska ei tiedä, kuka postinjakajamme on. Suositteli kuitenkin "seuraavalla kerralla" lähettämään kirjatun valituskirjeen osoitteeseen päläpälä...

Jouduimme siis soittamaan paketin lähettäjälle ja pyytämään häntä lähettämään paketin uudestaan läheiseen postiimme. Paketti saapui postiin viiden päivän kuluttua toukokuun erilaisten pyhä- ja välipäivien takia.

Odotan innolla, että törmään postinjakaamme ala-aulassa ja voin kertoa hänelle suoraan, miten paljon hän on piristänyt tylsää elämäämme, hehe.

Kommentit (2)

3/2 | 

Kiitos jatkoraportista :)

Ah, Ranska. Ilmeisesti siellä postikin annetaan ihan random vastaantulijan kuljetettavaksi, ja postinjakoalueita ja palkkalistoilla olevia työntekijöitä ei ole , koska heitä ei voi mitenkään jälkikäteen löytää!

 

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla