Miltä maistui meditaatiohetki perjantaina?

Hei, 

Toivottavasti pääsit perjantaina mukaan kokeilemaan meditaatiota Deepak Chopran ja ihastuttavan Gabrielle Bernsteinin kanssa!

Tunnin kestänyt ilmainen nettitilaisuus oli yksinkertainen mutta toimiva - ja Guinnessin maailmanennätyskin meni rikki! Minulle ainakin tuli selvästi rauhallisempi ja rennompi olo meditaation jälkeen. Myös Deepakin kommentit olivat osuvia: "Jos haluat rauhaa, ole rauhallinen, älä ole vihainen rauhanaktivisti." Pointtina on siis aina se, että oli ongelma kuinka suuri ja maailmoja syleilevä tahansa, on aloitettava omasta asenteesta, ja oltava Gandhin sanoin "se muutos, jonka haluaa maailmassa nähdä".

Siinähän sitä puuhaa jo riittääkin...

Jos et ehtinyt mukaan perjantaina ja ohjattu meditaatio kiinnostaa, ei syytä huoleen, maanantaina alkaa nimittäin 21 päivää kestävä Oprah Winfreyn ja Deepak Chopran onni-aiheinen ilmainen meditaatiosarja netissä. Mukaan pääsee ilmottautumalla mukaan täällä: https://chopracentermeditation.com/

Ostin muuten meditaatiohetkeä varten aiheeseen sopivan (?) elefanttikaulakorunkin. Että namaste vaan itse kullekin :)

Rento fiilis jatkui, kun löysin viikonloppuna uuden alkoholittoman drinkkisuosikin Starbucksista: marjainen jugurttijuoma piristi kivasti - ja barista oli yllättäen myös kirjoittanut nimeni oikein!

 Kesäillan iloksi tässä vielä meditaatiohetkessä esiintynyt upea India Arie:

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla