Pariisi on ruokahifistelijän unelma, varsinkin tämä paikka.

Jos rakastaa ruokaa ja ruoanlaittoa, Pariisia parempaa paikkaa fiilistelyyn saa maailmalta hakea. Bastillen lähelle vähän aikaa sitten avattu huippulaadukas elintarvikeliike La Maison Plisson on erinomainen kohde ruokafiilistelijälle.

Kaupasta löytyy tuoreita juustoja, leikkeleitä ja hedelmämehuja sekä supervalikoima esimerkiksi eri teelaatuja, marmeladeja ja hilloja, sinappilaatuja öljyjä, viiniä, karamelleja ja keksejä. Jokainen liikkeessä myytävä tuote on käynyt läpi tarkan seulan, jonka läpi pääsevät kuulemma vain parhaat maut ja kokonaisuudet. Monien tuotteiden kohdalla jo pakkaus hurmaa. Hintahaarukka oli onneksi aika laaja: Cristal-samppanjapullosta saa maksaa 220 euroa, mutta toisaalta mukaan voi napata hyvinkin edullisia tuotteita muutamalla eurolla.

Liikkeen yhteydessä on myös kahvila, joka ei ehkä niinkään ihastuttanut - mieleen tuli lähinnä poshjoismainen huippuselkeä design, joka voi luoda vähän kolkon tunnelman, mutta cappuccino maistui kyllä silti. Palvelukin oli erittäin ystävällistä. En tiedä, kertooko se sinänsä mitään paikan laadusta, mutta kahvilassa naapuripöydässämme istui näyttelijä Rosanna Arquette, heh. 

Ja bebekin tykkäsi.

 La Maison Plisson

93, boulevard Beaumarchais, 3e

Metro: Saint Sébastien Froissard / Chemin Vert / Bastille

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla