Perusbrasserieta on tietenkin Pariisi pullollaan, mutta kun täällä asuu pidempään, alkaa huomata paikkojen erot: missä on tylsä sisustus, missä hinnoissa turisteille ns. kielilisää, missä taas surkea hinta-laatusuhde.

Siksi onkin kiva pitää takataskussa muutaman hyvän perusravintolan osoite, johon voi aina huoletta suunnistaa lounaalle, drinkille tai illalliselle: maha tulee täyteen, ruoka on maukasta eikä hinta tai ylimielinen palvelu pilaa tunnelmaa.

Yksi tällainen perusbrasserie on Le Chat Bossu 12. kaupunginosassa Bastillen lähellä. Ruokalistalta löytyy niin laadukasta burgeria kuin klassisia ranskalaisia annoksiakin.

Kävimme täällä lounalla miehen kanssa perjantaina rentottavan hieronnan jälkeen, ja jälleen kerran Le Chat oli oivallinen valinta.

Itse söin thai-tyyliin tehtyä kanasalaattia, annos oli maukas ja niin runsas, etten edes saanut koko satsia loppuun. Miehen valinta oli Rumsteck-pihvi ja gratin dauphinois. Olimme molemmat todella tyytyväisiä ateriaan, ja Le Chat Bossun - Kyttyräselkäisen kissan -  pariisilaisen eloisa lounastunnelma piristää aina.

Suosittelen!

Le Chat Bossu

https://www.tripadvisor.fr/Restaurant_Review-g187147-d2627932-Reviews-Le_Chat_Bossu-Paris_Ile_de_France.html

126, rue du faubourg saint antoine, 12e

Metro: Ledru Rollin (8) / Bastille (1, 5, 8 )

Kommentit (4)

Vierailija
5/4 | 

Kiitos vinkistä! On aina kiva, jos tietää hyviä ruokapaikkoja. Hyvää kevättä ihanalle perheellenne!

Pipsa
7/4 | 

Hei, kiitos tästä kirjoituksesta! Tulen muutamaksi päiväksi sinne. Millaisilla jalkineilla ja takilla Pariisissa pärjää maaliskuun alussa? Tottakai riippuu säätilasta, mutta onko kevytuntuvatakki ja pitkät saappaat tai nilkkurit jo ihan liian talvista?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla