Aloitimme syyskuun kaverin kanssa superruoalla.

Oma korttelini Pariisin itäpuolella, 11. ja 10. kaupunginosa, on viime vuosina täyttynyt trendikkäistä hipster-tyylisistä ravintoloista, jotka tarjoilevat Ranskassa edelleen harvinaista kasvis- ja superruokaa.

Eilen päätimme ystävän kanssa nauttia todellisen zen-lounaan pienessä eteläamerikkalaisessa Sol Semilla -ravintolassa.

 Sol Semillassa on tarjolla paljon raakaruokaa, jota joudun valitettavasti nyt raskaana ollessa välttämään, mutta listalla on myös ihania keittoja, joilla nälkä lähtee hyvin.

Drinkiksi valitsin Vert Pomme -juoman, luomuomenamehun, jossa oli superpotkuna tehokasta spirulina-jauhetta, ja pääruoaksi päivän keiton, jonka pohjana oli perulaista johanneksenleipäpuujauhetta ja kuminaa. Molemmat olivat todella herkullisia, nälkä lähti tosiaan vauvamahankin kanssa hyvin, olo oli lounaan jälkeen kevyt ja pirteä.

Jälkiruoaksi nappasin listalta vegaanikakun, jossa oli kaakaovoita, kanelia, mantelia, johanneksenleipäpuujauhetta ja makeutusaineena agave-siirappia. Délicieux!

Ravintolasta voi ostaa superruokavalmisteita myös mukaan, ystävälliset tarjoilijat (jotka muuten puhuvat myös sujuvaa englantia) neuvovat mielelläään niiden käytössä.

Suosittelen tätä paikkaa lämpimästi!

SOL SEMILLA

23, rue des Vinaigriers, 

Pariisin 10. arrondissement, metro: Jacques Bonsergent tai République

http://www.sol-semilla.fr/accueil

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla