Tänään meditoidaan rauhan puolesta ympäri maailmaa, tule mukaan ilmaiseen online-tapahtumaan!

Viimeaikaiset uutiset saavat helposti optimistisimmatkin meistä ahdistumaan. Olo on voimaton ja turhautunut, usko ihmiseen horjuu...

Deepak Chopra, jonka työstä puhuin jo aiemmassa meditaatio-blogissani, järjestää tänä iltana maailmanlaajuisen meditaatiotapahtuman rauhan puolesta. Tilaisuuteen voi osallistua ilmaiseksi netin kautta ja se alkaa Suomen aikaa tänään 8.8. klo 19 (jos satut olemaan jollakin toisella aikavyöhykkeellä, voit tarkistaa alkamisajan allaolevasta globalmeditation-linkistä)

Mitään erityistä kokemusta ei tarvita, kaikki voivat osallistua. Tarkoituksena on lisätä hyvää oloa ja energiaa ympäri maailmaa. Ja kenties päästä Guinnessin ennästystenkirjaan!

Kirjaudu mukaan osoitteessa http://www.globalmeditation.chopra.com/

Aio itse olla mukana täältä Parisista käsin. Olisi kiva kuulla sinun kokemuksestasi tästä rauhan meditaatiosta! Somessa on tapahtumalle käytössä hashtag #iampeace

Namaste.

Kommentit (2)

3/2 | 

Ei tarvitse katsoa uutisia menettääkseen uskonsa ihmiseen,rittää että asuu suomalaisessa kunnallisessa vuokratalossa ja näkee kuinka ihmiset käyttäytyvät kuin apinalaumassa tai kuuntelee oikeistolaisten itsekkyyteen perustuvaa lässytystä, jossa unohdetaan kaikki muu paitsi oma talous.

käyttäjä-3385
Liittynyt4.6.2014
4/2 | 

Todellakin, ahdistavia asioita näkee kyllä kaikkialla. Uskon kuitenkin, että ainoa toimiva vaihtoehto on katsoa valoon päin ja yrittää itse olla se parempi ja oikeudenmukaisempi tyyppi.

Tämä lause (en tiedä kenen viisaan kynästä alunperin lähtenyt) on jäänyt mieleen:

"Sure it's bad when someone is a jerk to you. But things could be worse: you could be that jerk."

Voimia ja valoa sinulle!

<3 Kira

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla