Pääsimme yllättäen kevätlomalle Teneriffalle koko jengi. Ranskassa toukokuu on vapaapäivien luvattu kuukausi: on vappu, 8.toukokuuta vietettävä 2. maailmansodan voittopäivä, helatorstai sekä ns.helluntaimaanantai. Jos päivät osuvat tiistaille tai torstaille, tapana on usein myös niin sanotusti "faire le pont" eli pitää viikonlopun ja pyhäpäivän välinenkin päivä lomaa... 

Matkaan valmistautuminen oli tällä kertaa haastavaa, kyseessä oli tytön ensimmäinen rantaloma, ja ostoslistalle kertyi UV-kertoimilla varustettuja t-paitoja ja hattuja sekä kantoreppu, jossa on oma aurinkovarjo, jotta pääsimme kaikki yhdessä nauttimaan Teneriffan luonnonpuiston maisemista. Pakkaaminen tytön kanssa ei ollut ehkä tehokkain mahdollinen valinta, kun hän oli pari kertaa saanut tyhjennettyä jo kerran pakkaamani laukun, päätin hoitaa homman kun Miss Taapero olisi jo untenmailla.

En itse ollut koskaan aiemmin käynyt Kanarian saarilla, ja odotin innolla mitä tuleman piti. Löysimme kätevän n. 400€ /aikuinen pakettimatkan ranskalaisesta Promovacances-nettikaupasta, satsiin kuuluivat lennot Pariisista Teneriffalle sekä viikko aamiaisineen huoneistohotellissa Los Gigantesin lähellä saaren länsipuolella. Hotelli Diamond Apartments on moderni ja tarjoaa upeat näköalat jokaisesta huoneistosta. Tytölle varattiin oma vuode ilman erillistä maksua ja langaton nettikin on ilmainen.

Diamond Apartments:

https://www.tripadvisor.fr/ShowUserReviews-g673870-d2371583-r142634647-IBH_Apt_Diamond-Los_Gigantes_Tenerife_Canary_Islands.html

Laitan tarkempaa kuvausta matkan meiningeistä myöhemmin.

 

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Kira Poutanen, kirjailija ja toimittaja Ranskassa. Kirjoitan elämästä ja ihmisyydestä kotikaupungissani Pariisissa - lapsen kanssa ja muutenkin.

 

Ota yhteyttä:
kira.poutanen@gmail.com

Seuraa minua Bloglovinissa.

Hae blogista

Blogiarkisto

2016
2015
2014

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla