Kuka lähtee mukaan?
Kuka lähtee mukaan?

Kuka lähtee mukaan?

Reilut 3 vuotta ja 3 kuukautta olen kirjoitellut Raxun remppa-kaistalla. Elämäntapamuutoksen tuulia, liikuntaa, ruokaa, ajatuksia, oivalluksia, takapakkeja ja pelkoja. Riemun ja väsyn hetkiä. Iloja ja menetyksiä. Olen saanut jakaa teidän rakkaiden lukijoiden kanssa  lukemattomia kokemuksia ja kohtaamisia. Kuten elämä itse, myös työ-tehtävät muovautuvat ja vaihtelevat. Niin myös tämä blogi. Koen, että on pienen muutoksen aika. Niimpä olenkin ensi viikosta 13.4. alkaen tavattavissa Mun Treenari-applikaation chatissa kahdesti viikossa. Tiistaisin ja torstaisin klo 17. Tulkaapa mukaan 5 kilon tiputus-haasteeseen! Applikaatio tarjoaa 6 viikon ruoka-sekä liikunta-ohjeet. Itse aion myös elää ohjeiden mukaan. Jännää nähdä, että löytyykö farkkuihin väljyyttä. Olen vältellyt vaa `lla käyntiä jo lähes 2 vuotta. Tein "vaaka-paaston" Patrik Borgin kehoituksesta. Jotta oikeasti keskittyisin omaan oloon, en kiloihin. Monta on mutkaa ollut matkassa, lonkka kiukkuaa ja rajoittaa tällä hetkellä treenaamista melkoisesti ja kilpirauhanen on temppuillut jo reilun vuoden. Eli kovasti yrittää housunkaulus täyttyä, suorastaan pursuta yli. Siispä lähden haasteeseen teidän kanssanne! Chatissä voimme yhdessä zempata toinen toisiamme ja jakaa fiiliksiä. Ladatkaapa siis Mun Treenari appi älypuhelimiinne ja yhdessä onnistutaan! 

Vielä keran tämän jälkeen tavataan tämän blogin merkeissä. Ehkä myöhemmin jatketaan taas täälläkin!

Mahtavaa keväsitä viikkoa kaikille

Kommentit (15)

16/15 | 

Yes, mukana. Sen verran on noususuhdannetta painossa tällä hetkellä. 

Vielä ei ainakaan Lumiasta löydy tolla " mun treenari" nimellä? 

Toivottavasti et jätä blogia. Sun kirjoituksia on niin kiva lukea. :)

17/15 | 

Tämä sovellus on todellakin vaan iphonelle ja ipadeille. Säälli. Alle 20% Suomen älypuhelimista on iPuhelimia. 

 

 

18/15 | 

Olisi kiva tietää vähän tarkemmin, mitä kaikkea tuolla 9 eurolla saa? Millaisia viikko-ohjelmia yms.? Vaihtoehtoisia treenejä, jos jokin ei sovi? Ruokaohjeita päiväkohtaisesti, vai vähän etukäteen, kauppareissu vaatii aina eri lähtemisen, kun ei asu ihan kaupan likeellä jne.

21/15 | 

Moikka!

Vähän infoa Mun Treenarista:

MunTreenari on tuore, vielä kehittyvä applikaatio, joka mielellään jaettaisiin kaikkiin puhelimiin. Koska applikaatioiden rakentaminen kuitenkin perustuu osin valmiille koodille, niin Windows Phonet joutuvat odottamaan, sillä nämä yleensä kansainväliset valmiit koodit eivät keskustele Windowds-järjestelmän kanssa sujuvasti. Kuitenkin jos huomataan, että sovellus on suomalaisten mieleen ja sitä halutaan kovasti myös esimerkiksi Lumiaan,  Windows Phonen omaa sovellusta tullaan toki miettimään.

 

Yksi mahdollisuus on käyttää MunTreenaria iPadilla, sillä vaikkei sovellusta ole suunniteltu, eikä sitä tueta iPadeilla, se toimii niillä. Moni käyttäjä onkin ladannut sovelluksen padiinsa puhelinten latausvalikosta. Jos ei halua riskeerata ostostaan, voi puhelimen / padin toimintaa testata käyttämällä testimielessä vaikka bikini bootcampia, joka on ilmainen. Näin ainakin saa varmuuden, että homma toimii.

 

Ohjelma sisältää päivittäiset ateriaohjeet, treenisuositukset, mun kokkivideoita Teresa Välimäen kanssa ja keskusteluvideoita Patrik Borgin kanssa sekä mun lempireseptejä ja huomioita painonhallinnasta. Ja tärkeimpänä tietenkin haasteessa pääsee pudottamaan kiloja kimpassa muiden kanssa sekä keskustelemaan  live-chatissa kahdesti viikossa.

 

Tervetuloa siis mukaan, kaikki, joille tekniikka sen sallii! Toivottavasti jatkossa saadaan appi toimimaan kaikkiin härpäkkeisiin!

 

Aurinkoisin terkuin,

 

Raxu

 

23/15 | 

Harmi kun menee näin hankalaksi. Välineet ja tietotekniikan osaamattomuus estää osallistumasta :(   Eikö olisi voinut toeuttaa niin , että mahdollisimman moni olisi päässyt mukaan???????

24/15 | 

Niin sääli ja jopa turhauttava juttu tämä touhu. Menee liian monimutkaiseksi ja vaikeaksi. Tulee väistämättä mieleen, että taidat saada tuosta taas palkkaa ja siksi kaikki tehdään näin mutkikkaaksi. Ei siis voi rehellisesti jatkaa  blogin kautta. Pisteet laski.

25/15 | 

Hei,

Kyllä harmittaa kun olisin mielelläni osallistunut haasteeseen. Olen seurannut Raxun matkaa ja oman elämäntilanteen takia samaistunut moniin asioihin. Nämä blogipäivitykset ovat olleen kohokohtia arjessa. Ikään kuin vertaistukea. Kaikkea hyvää Raxulle ja kiitos näistä vuosista! Toivottavasti jatkat kirjoittamista vielä joskus jossain.

Tämä apsi ei toimi myöskään androidissa jos on Soneran liittymä, kun Sonera ei hyväksy maksamista puhelinlaskulla, ainoastaan luottokortti käy mutta tätä yhdistelmää ei saa funkkaamaan Google Playn kanssa (kaksi päivää olen yrittänyt erilaisia tapoja). Apsin laataaminen puhelimeen kyllä onnistuu.

Laitoin myös palautetta ohjelman palaute-osioon, mutta hekään eivät ole vastanneet... eli ilmeisesti tarkoituskin on kohdistaa palvelu vain lehden tilaajille (joille apsi on ilmainen)

Se siitä siis... (huokaus)

26/15 | 

Raxun ohjeilla te saatte sen 5kg lisää, joten älkää suotta harmitelko! Lenkille vaan kevät aurinkoon ja nauttimaan...

t. pump-sauvojen tehokkuuteen ihastunut Erika

27/15 | 

Miksi haaste ei "aukea"? Valittaa koko ajan väärää sähköpostiosoitetta tai salasanaa. 

28/15 | 

Hei kaikki, joilla vaikeuksia appsin teknisessä puolessa. Olet itse aivna uuno kaikkeen teknologiaan liittyvässä. Olettehan yhteydessä  muntreenari@sanoma.com kaikessa appiin liittyvässä. He hallinnoivat teknistä puolta. KIITOS! 

Ja anteeksi, että vastaan nyt vasta, olin viikonlopun reissussa.

Nyt kohti haasetta!!

Innokkaim terkuin,

Raxu

29/15 | 

Hei.

Ensin innostuin ja olin mukaan lähdössä,mutta huomasinkin haasteen olleen heille joilla teknologia on hallussa :(

Pitää vaan selailla vanhoja blogijuttujasi ja hakea sieltä tsemppiä tai sitten jostain muualta.

Tsemppiä kuitenkin muille osallistujille!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla