Pitkän vapaan aamun lumo

Smoothie vadelmista, melonista, banaanista ja kauramaidosta,

mustikka&pistaasi-hyve á l Greta,

onnellinen Vera ja

aamukahvi lukien rauhassa, välittämättä kodin lievästä sekamelskasta ja pölyisyydestä :-)

Nyt nauttimaan ulos!

Ihanaa Pitkäperjantaita kaikille

Kommentit (7)

Sofia
8/7 | 

Hei Raxu!
Ihana aamuhetki sinulla :) Itse kävin nautiskelemassa hikisen kaksituntisen spinig maratonilla. Olo loistava ja niiiiiin tyytyväinen :)
Huomisen aamun minäkin vietän aamiaisesta, kahvista ja hesarista kiireettömästi nautiskellen :)
Ihania aurinkoisia lomapäiviä sinulle :)

Sofia

Sina
9/7 | 

Heip!

Ihana kuva Vera-koirasta,tutun näköistä makoilua...mulla kaksi samanrotuista koiraa,ihania :)

Ja todella kaunis ilma oli tänään,mieli haki pakastimesta suklaatuuttia,mutta järki ilmoitti,että vähäkalorinen mansikkakeitto ajaa saman asian,makeanhimon :) näillä eväillä tänään!!

Sari de Boer-Tuhkanen
10/7 | 

Iloista pääsiäistä koto-Suomehen!
Siis hetkinen. Oli kyllä vilkaistava useampaan kertaan onko kyseessä sama Raakel jonka viimeksi näin noin vuosi sitten jossain julkaisussa. Wauh mikä kaunis nainen! Mahtaa olla upea tunne kun onnistuu noin hienosti elämäntaparemontissa näyttävin tuloksin. Onnea iloa ja menestystä edelleen elämässä toivottelee Sari Hollannista

Riia Numminen-Salonen
11/7 | 

Hei kaikille! Ja oikein aurinkoista kevättä sydämiinne!
Lievästi sanoen erikoinen elämänvaihe minulla täällä meneillään. Joulukuun alussa siirryin ihan terveydellisistä syistä vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. (En nimittäin halunnut loppuelämääni elää antibiootti-kuurien seuraneitinä.) Olin silloin jatkuvasti väsynyt, usein alakuloinenkin, verenpaine oli korkealla...Liikakiloja olin kantanut kropassani lähes 30 vuotta!
Nyt neljän kuukauden jälkeen oloni on todella hyvä. Jaksan paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Olen laihtunut lähes 15 kiloa, enkä tunne "luopuneeni" mistään jos ruokapuolta ajatellaan. Olen vain löytänyt uutta tilalle. Olen nyt ns normaalipainoinen. Mutta... Katsellessani peiliin en tunne itseäni eli päänuppi ei ole pysynyt perässä. Eikä kyllä ole monien tuttavienkaan kommentit tuohon asiaan auttaneet. Mieltä usein pahoittaa kauhistelut ja ikuiset utelut! Ihan kuin olisin todella sairas! Enkä tunne itseäni sairaaksi, olenhan nyt niin paljon enemmän jaksamista ja elämäniloa täynnä kuin ennen. Nykyisin syön säännöllisesti ja mielestäni paljon. Ruokavalio vain on muuttunut. Olen myös nykyisin erittäin kiinnostunut ruoanlaiton salakielestä...
Miten te muut olette asian kanssa selvinneet, jaksatteko aina vain uudestaan ja uudestaan selittää ihmisille elämänmuutoksenne syitä?
Toinen juttu samaan painonpudotukseen liittyen; Yli 50-kymppisenä minulta hävisi kyllä läskin mukana myös lihaksia eli esim allit roikkuvat etenkin kaulassa ja käsissä. Kaipaan lihaksia takaisin ihan jaksamisen kannalta. Sauvakävelystä pidän ja jumppaankin kotona sen jälkeen, mutta kuntosalille lähteminen tuntuu "tervan juonnilta"... Ryhmäliikuntakin on täälläpäin aika harvinaista herkkua. (Tanssillisesta sellaisesta kyllä pitäisin kovasti.) Lajineuvoja tarvittaisiin! . Terv. Pikku Eukko.

Pairuo
12/7 | 

Kiitos Raxu kivasta kirjasta, luin sen melkein yhdellä istumalla :)

Se mitä itse kirjoitit oli tosi kivaa luettavaa, innostavasti muttei liian siirappisesti kirjoitettua.Sain taas itse tsemppiä oman oloni parantamiseen, Kiitos siitä :) Ainoa mikä mua häiritsi, oli ne asiantuntiakommentit (jotka luin kyllä, mutta jotka jätin kuitenkin noteeraamatta), jäin miettimään, miks ne oikeesti on siinä, kun monessa kohdassa ovat ristiriidassa Sun tekemisin ja kokemisiin. Tahdon uskoa, että ne on siinä vain ja ainoastaan kustannusteknisistä syistä ;)

Joka tapauksessa kiva kirja ja palaan siihen aivan varmasti :)
Mukavaa viikonloppua :)

Maiju
13/7 | 

Voi kuinka ihania tunnelmakuvia. Olen seurannut sun projektiasi ja nyt vahingossa löysin tämän blogin. Jäänpä mielenkiinnolla seuraamaan.

ASP
14/7 | 

Pakko olla samaa mieltä Pairuon kanssa kirjastasi. Sinä kirjoitat hyvin ja innostavasti. Olisin halunnut lukea enemmänkin sinun kokemuksistasi. Asiantuntijakommentit olivat osittain täysin ristiriidassa sen kanssa mitä itse olet tehnyt. Harmi, sillä minusta ne asiantuntijakommentit suorastaan osittain vesittävät kirjasi. Odotin innolla, että saan hankkia kirjan Suomen lomallani, mutta asiantuntijakommenttien vuoksi olin jopa suorastaan pettynyt kokonaisuuteen. Ideahan on juuri siinä, että sinä olet VHH:ta mukaellen oman kroppasi tuntemusten mukaan onnistunut pudottamaan painoa ja tunnet nyt itsesi energiseksi ja terveeksi. Minusta tämä olisi ollut se tärkein asia. Miten sinä sen teit. Hienoa kuitenkin, että on tämä blogi, jossa voit kirjoittaa asiat juuri niin kuin ne koet eikä kukaan asiantuntija taustalla kehota syömään lisää täysjyvää! Kiitos kuitenkin kun jaoit kokemuksiasi kirjassa. Tsemppiä jatkossakin! Minäkin yritän aloittaa oman elämänmuutokseni. Olet hieno esimerkki!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla