Kirjoitukset avainsanalla helle

Omenankukkien aikaan
Omenankukkien aikaan

Hellettä

Ytimiä hivelevä lämpö. Harvinaista herkkua koto-Suomessa. Rakastan hellettä. Mitä kuumempi, sen parempi. Ainut haitta on vain, jos joutuu käyttämään aivoja...ne menevät nääs meikäläisellä samantein lepo-asentoon. Ei pelitä ei. Pakolliset hommatkin jotenkin lipuvat horisonttiin ja mielen valtaa "no huomenna sitten" asenne. Ei ihme, että eteläisellä pallonpuoliskolla vallitsee maniana-tyyli. Mukava rento raukeus valtaa kehon. Ja mikä parasta, ei kolota eikä kivistä mistään. Ruoka maistuu vasta illan viiletessä. Päivät sujahtaa vesipullon, vesimelonin ja jätskin virkistäminä. Kuntoiluksi piisaa leppeä venyttely auringossa. 

Eilisestä saakka on ollut erityinen kesto-hymy naamalla. Rakas Edith-tytär palasi kotiin Napolista.

Sitä puheen pulputusta kun perhe oli taas kasassa! Ja sapuskaksi Edith tilasi mahdollisimman ei-italiailaista - vaikka rakastaakin sitä keittiötä. Alkuun täytti neiti massunsa ruisleivällä, meetwurstilla ja oltermannilla. Sitten kallen mätitahnalla ja piimällä. Illalla oli vuorossa hampurilaisia ja ranskalaisia. Omasta grillistä.

Kaikilla mahdollisilla sössöillä. Mukaanlukien guocamole.

Mamma busted...

Tuliais-suklaa oli mitoitukseltaan mukiinmenevä. Otin vain yhden palan...

Nyt olisi syytä ryhtyä pakkaus puuhiin. Aamulla aikainen lähtö kohti Blackpoolia. Lähden katsomaan tanssi-kisoja. Jee! Sinne ei tartte helle-vaatteita pakata...ennuste lupaa sadetta. Mutta tulkoot vaikka akan raatoja, tanssiahan sinne mennäänkin katsomaan!

Nauttikaa helteistä, muistakaa juoda vettä. Ja hei: huomenna kaikki äänestämään!!!

Kommentit (6)

1/6 | 

Minä olen fanisi enkä missään nimessä halua hypätä kestoilkeilijöiden kelkkaan, mutta olisiko mitenkään mahdollista käyttää blogia kirjoittaessasi oikolukua? Eikö sellainen ohjelma löydy jokaisesta tietokoneesta? Laskin ainakin seitsemän yhdyssanavirhettä tässäkin lyhyessä tekstissä... Oman uskottavuutesi takia julkaistujen tekstien kannattaisi olla suurinpiirtein oikein. Lyöntivirheet huomaa kyllä tahattomiksi virheiksi, mutta nuo yhdyssanavirheet!!! Minusta on silti mukava lukea juttujasi ja haluan käydä tätä blogia lukemassa. Olet valloittavan rehellinen ja elät täysillä. Painonpudotuksesta nostan tosiaan hattua ja siitä, että paino on säilynyt alhaalla. Ihanaa kesää sinulle!

2/6 | 

Blogeissa harvoin näkee virheetöntä suomenkieltä, monet kirjoittavat jopa huoletonta puhekieltä. Mun mielestä bloggaajalle ei voi oikein esittää vaatimuksia sisällön tai tyylin suhteen, vaan täytyy hyväksyä hänen tapansa kirjoittaa, ja seurata sitten blogeja, jotka miellyttävät. Itsekin olen huomannut Raxun "ongelman" yhdyssanojen kanssa, mutta mielestäni sillä ei ole niin väliä. Olennainen välittyy kuitenkin :)

Kesäterkuin Lea

 

3/6 | 

Miksi ihmeessä luette jotain, mikä käy noin hermoille? Kateusko toisen onnistumisesta saa jotkut kommentoimaan noin ilkeään sävyyn? Ja sorry, jos tuli kielivirheitä.

4/6 | 

Hauskaa kesää Raxulle ja Raxun laihduttaville eväille; Raxun rinnalla laihtuu...

'Ollaan kuin ellun kanat' kuten joku 5:2 vai 2:5 muotidieetti nyt opettaa.

t. pettynyt Minna

Ps. jatkan omalla tyylilläni, ravinteikkaasti;  hyvää lihaa, salaattia, juustosooseja, ilman vehnästä, ranskalaisia ja muuta moskaa...

 

5/6 | 

Kiitos Raxu! Olet todella positiivinen ja elämänmyönteinen ihminen. Älä pahoita mieltäsi näiden tarpeettomien yhdyssanakirjoitteluiden takia. Blogin pitäjä kirjoittaa omalla tyylillään ja saa sen tehdä. Ne, joita ulkoiset seikat häiritsevät, voivat siirtyä "virheettömille" sivuille. Hyvää kesää sinulle ja perheellesi. Jatkathan kirjoitteluasi edelleenkin, pls :)

6/6 | 

Miten ihmeessä tuo ensimmäinen kommentti yhdyssanoista voidaan tulkita noin negatiivisesti? Tietoinen puhekielen käyttö on myös aivan eri asia kuin tahattomat yhdyssanavirheet. Tottakai blogissa saa käyttää puhekieltä. Sehän on eräs tehokeino, mutta virheet eivät ole... Eikä kai kukaan silti sen takia lopeta hyvän blogin lukemista!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kesäparatiisi
Kesäparatiisi

Trooppinen lämpö omassa paratiisissa

Tänään roikkui mittari +32 asteessa varjossa. Unelmien täyttymys! Pitkä päivä rannalla loikoillen. Merivesi  oli nippanappa 20 asteista eli ylikuumeneminen hoitui lähes nonstop-uinnilla ja vettä kului litratolkulla. Silti pää iltaa kohden vähän pumpulinen. 

Tytär kypsensi muurikkapannulla tajuttoman hyviä porkkanoita sekä kesäkurpitsaa ja sipulia.

Mies grillasi maissia sekä makkaraa.

Itse vastasin apukokin kanssa fetasalaatista, johon lisäsin omenaa.

Ja ruoan kanssa litratolkulla vettä!

Nyt on aika nauttia seuraavasta kirjasta: Katherine Pancolin "Central Parkin oravat ovar surullisia maanantaisin" imaisi jo ensimmäisestä lauseesta. 

Aijuu, irtopainot sain sentään tänään jo purettua pakkauksestaan...treenit jäivät odottamaan paria astetta viileämpää ilmaa. Alan siis päästä loma-laiskuuteen kiinni oikein täysillä. Ehkä jo huomenna treeniä tai lenkki...

Terkut mökiltä

Kommentit (4)

1/4 | 

Ihanaa lomaa sinulle Raxu! Ostin eilen kirjasi, ja se imaisi ensimmäisestä lauseesta mukaansa!:) Todella kannustavaa lukea kokemuksiasi, niistä saan paljon tsemppiä ja rohkeutta omaankin elämäntaparemonttiin. Harmittaa, kun missasin luentosi tällä Oulussa viime viikolla, mutta toivottavasti sinne tulee mahdollisuus päästä joskus uudestaan. Leppoisaa kesää sinulle!

2/4 | 

Olikohan kesäkuun alkua, kun tälle blogisivustollesi tulin. On ollut ilo saada lukea kirjoituksiasi. Pidän kun nämä eivät ole ns. tiukkapipon kirjoituksia.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Ja kiitos sinulle, kun kirjoitat ja tuot näin elämääsi näytille!

3/4 | 

Kiitos tuhannelsti teille ihanille, kun seuraatte blogiani! Ja mikäli kirja tuo voimaa elämääsi niin silloin se on löytänyt juuri oikean ihmisen luokse! Juuri Sinulle ja muille kaltaisillemme olen sen kirjoittanutkin :-)

Jaetaan kokemuksia <3

Nautitaan ihanasta kesästä!

T. Raxu

4/4 | 

Tervehdys Raxu ja erityisesti hänen APUKOKKINSA, jolle haluankin viestini osoittaa, että älähän makoile suorassa auringossa, koska pienet 'biisonit' ovat erityisen herkkiä (kaikki koirat) saamaan auringonpistoksen. 15 vuotta bisonin kanssa eläneenä sen tiedän, joten pysyttelehän varjossa, vaikka omat ihmisesi makoilisivat auringossa - voit tarkkailla heidän tekemisään vähän kauempaakin onhan sinulla ne tuhat vaistoa, joilla vaistoan pienen ajatuksen heidän suuntaamisestaan jääkaapille, joka on sinun erityisvartiointialueesi EIKÖ VAAN.

Kuten edellä sanot nautitaan siis kesästä ja kiitos blogista, jota myös innolla seuraan.

Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat