Kirjoitukset avainsanalla jive

Jiven kimppuun Janin kanssa
Jiven kimppuun Janin kanssa

Uskalsinpas!

   Eilinen päivä oli täynnä jännitystä. Jive kasasi viikon aikana useita pilviä taivaalle: pomppu, kimmoisuus, jalkaterien asento, polvien ojennus... Koreografia oli tosi mieleinen, vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta miten saisin sinne pyörityksen keskelle sen itse jiven tikkaavan tiukkuuden ja sykkivän keinunnan? Treenattiin uudelleen ja uudelleen ja taas uudelleen. Harjoitustunteja taisi viime viikolla kertyä reilut 30. Muutaman itkunkin tirautin. Tähänkö nämä ihanat tanssi-opiskelut nyt sitten loppuvat??

Ennen studiolle menoa kerjäsin vielä opettajan treenaamaan aamulla hermojeni rauhoitteeksi. Se kannatti! Päivä meikissä ja kammattavana sujui jo kohtalaisessa mielenrauhassa.

                   

Ponnari ojennuksessa jiven kimppuun! Hilkka Stenberg ja Raili Hulkkonen loihtivat taas arkisesta treeni-mammasta tanssijan.

         

Oman parin kainalossa taittui pahin panikointi yhteiseksi odotukseksi.

Ennen lavalle astelua päätin  antaa palaa ihan täysillä, menköön kintut sitten minne tahansa. Nurkkaan varmanpäälle tepastelu. Tuntui, että biisi ja syke vei sekä hymyilevä Jani, jonka jiven rinnalla superpallokin on kesy. Tanssiessa oli ihan mieletön draivi päällä! Nautin ihan täpöillä! 

                                                                                                                 

Tajuttoman hieno tuomaripalaute vapautti naurut selkäytimestä

Backstagella helpottuneena oman vedon jälkeen. Harri takana vielä jänskättää omaa vuoroaan.

Nyt on myös ensimmäinen kamottava hetki koettu, jolloin eka pari joutui lähtemään kisasta. Nyyh. Kukaan ei haluaisi luopua tästä huumasta eikä kenenkään soisi joutuvan lähtemään. Mutta kova on pelin henki. Siksi nautinkin jokaisesta sekunnista treenatessa. Vaikka tänään tosi väsyneenä... huomenna taas uusi aamu ja uutta virtaa. Tämän viikon teema taas jotain ihan muuta. Liitelyä...

Onnellinen ja kiitollinen,  kun saan jakaa tämän riemun kanssanne

Kommentit (8)

1/8 | 

Upea tanssi Raksu. Kiitos hyvästä luennosta Nasta Fiilis tapahtumassa viime la Järvenpää-talolla. Terv. Tarja;)

2/8 | 

Upeaa Raxu! Olet jo löytänyt sisälläsi ulospääsyä odotelleen tanssijan. Toivottavasti saat jatkaa mahdollisimman pitkään kisassa :)

T. Marianne

3/8 | 

Mahtavaa Raakel, hyvinhän sä vedät niitä. Ei muuta kuin uutta tanssia kehiin!

t. Ella

 

4/8 | 

Kyllä veditte hienosti! Sinusta näki,että nautit vaikka kyseessä oli vaikea tanssi!!! Lykkyä pyttyyn jatkossakin!!!  t. Maarit

5/8 | 

Aivan hieno tanssi. Jostain syystä sympatiat ovat juuri kisan ihanien naisten, Raxun ja Sari Havaksen, puolella. Onnea paljon ja tsemppiä jatkotansseihin. Mielenkiinnolla odotellaan!

Kikka

6/8 | 

Hyvin vedetty! Ihanaa nähdä sinut mukana. Ai, että minä nautin kotisohvallakin. Kikan kanssa samaa mieltä: Sympatiat Raxun ja Sari Havaksen puolella täälläkin!

Minsku

7/8 | 

anu56

Moikka Raxu!

Mulla olisi sulle sellainen kysymys että kun sinä pudotit painoasi niin tuliko sulle koskaan sellaista eteen et paino ei putoakaa tai että se nousee?

Mitä sinä silloin teit?

Terveisin;Annukka

8/8 | 

Kiitos kaikki mahtavasta kannustuksesta!! SItä tarvitaan edelleen, koska tahti kovenee ja kukaan ei ole turvassa ja kaikki haluaisivat niin saada jatkaa tanssi-matkan hurmosta. Tanssitte kanssani!

Annukka, mulla paino jysähti reiluksi kuukaudeksi paikalleen noin 30 kg_n pudotuksen kohdalla. Sehän ei tietty mikään ihme kun painoa oli jo lähtenyt niin hurjasti eikä kukaan ole robotti. Mutta mulla se junnasitod.näköisimmin siitä syystä, että oli jumppaillut vähän liikaa ja jättänyt levon liian vähälle sekä syönyt samalla liian vähän. Kun sitten skarppasin taas ruokapuolta kuntoon ja söin vaikka väkisin paljon kasviksia joka aterialla ja riittäväsäti öljyjä ja proteiinia niin paino humpsahti taas laskuun aika rivakastikin. EN tiedä, mikä sinun tilanteesi on, mutta mikäli syöt monipuolsesti, terveellisesti, säännöllisesti ja tarpeeksi sekä liikut sopivasti niin kyllä keho jossain vaiheessa taas antaa periksi. Muista riittävä lepo, koska stressaantuneena ei takuulla paino putoa,päinvastoin. Ihanaa syksyä sinulle!!

<3

Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat