Kirjoitukset avainsanalla messut

Messuhumussa kirja-ständillä
Messuhumussa kirja-ständillä

Messutaan

Kotiuduin juuri I love me - messuilta. Nimessä tärkeä viesti. Nimittäin mielestäni elämän tarkoitus on rakastaa ja palvella,  myös itseään. Eihän se aina ole yksinkertaista eikä helppoa. Itsekin kömmin tänään migreenin jälkimainingeissa liikenteeseen. Kirpeässä säässä rauhallinen kävely koiran kanssa auttoi edes vähän. Sitten vaan meikki naamaan ja kaapista mahdollisimman mukavat vaatteet päälle ja kokkaamaan sekä pitämään luentoa. Ja tapaamaan lukijoita. Hurjasti oli populaa! Ja mikä parasta, sinne jäi viimeiset säryt. Nyt tiedossa ansaittu vapaa ilta! Ilman aamuherätystä! Aah!

Messuilla kaappasin ihanat kanssa-siskot kainaloon. Eija Holmala, jonka kanssa teimme ekan kirjan sekä hurmaava Kylli Kukk. 

Ravitsemustieteilijä Patrick Borgin kanssa juteltiin mikrofonien takana  pysyvän painonhallinnan saloista. Kirjoittelen myöhemmin auki meidän ajatuksia, joihin "Raxun rinnalla"- kirjammekin paneutuu. 

Eilen sain myös mielenkiintoisen vieraan Studio55:een. Keskustelimme Mirva Saukkolan kanssa muuttuneista käytöstavoista. Hän on kirjoittanut uuden Etiketti-kirjan. Hyvän käytöksen kirjan ohjeet vuodelta -61 hieman hymyilyttivät.

Käväisin viikolla Turussa. Laatuaikaa puolison ja sinne opiskelemaan muuttaneen Joelin kanssa. Illallinen Smörissä oli todella herkullinen. Otimme myös viini-menun. Ehkä virhe. Koska vuorokauden päästä alkoi ankara migreeni. Tosin namia oli ja kivaa! 

Nyt voin huokaista helpotuksesta. Pahin ruuhka kalenterissa on selätetty. Edessä pykälää leppoisampaa työtahtia. Aikaa levätä, höpötellä rakkaiden kanssa, kuntoilla ja  katsoa tarkemmin ravintopuoltakin. Pari viikkoa mennyt turhan pitkälti voikkareiden ja rahkapurkin voimin...ja sen huomaan vireystilassa. Siispä oikeaa ruokaa ja paaaljon kasviksia. Unta ja ulkoilmaa. Siinä mun suunnitelma tuleville päiville.

Leppoisaa viikonloppua

Kommentit (9)

1/9 | 

Huomaatko Raksu, kun painoa on jälleen tullut, niin pukeudut taas "telttoihin", onko se itsepuolustusta sille, että haluat piiloutua kiloiltansa?? Näyttää niin tutulta touhulta vuosia sitten...

Voimia ja uskoa itseesi että se on vain väliaikaista!

T. kanssasi kulkija

2/9 | 

Nykyinen Raxu on paljon uskottavampi, elämänmakuiisempii ja todellisempi kuin se joka keikistelijöille vuosi sitten jne. itseään näyttäen tanssiasuissa ja meikeissä jokaisen lehden kannessa. Toivottavasti jatkat nykyisellä linjallasi, lopetat julkisuushakuisuuden. Sillä uskon, että todellisuudessa olet aivan loistava tyyppi, tavallisine arvoineen. Ja se, että omaa hieman väljempiä vaatteita, oli ihminen laihempi tai lihavampia - Söy what

3/9 | 

Teltathan ei sinänsä pue ketään, ei lihavampaa eikä laihempaa. Myös meille isoille tytöille on tarjolla naisellisia, kauniisti istuvia vaatteita. 

4/9 | 

Siis mitä häh?

Pukeudunko telttoihin?? En tietääkseni! Eilinen vaate esim oli tyköistuva hihaton mekko ja päällä kimon-tyylinen jakku, joka on juu väljä, kuten suurin osa tämän syksyn jakuista. Jospa ei ihan väitettäisi mitä sattuu vaan omalla tuntumalla. Ja kilojen tulemisen kommentoinin jätän omaan arvoonsa. Hei hyvät immeiset, keskittykää asioihin, jotka tuo teidän omaan elämään sisältöä! Niin minäkin teen! Ja viime syksyn tansseissa totta vie karisi kiloja, koska treenattiin 6-10h joka päivä. Eihän sellainen ole normaali tila. Siksi lie luontevaa, että kehokin palautuu olotilaan ennen moista rääkkiä. Itse en tee asioita kilot mielessä, vaan sen mukaan, mikä kiinnostaa ja antaa elämään virtaa. Samaa toivon kaikille!

Mahtavaa sunnuntaita! Teltalla tai ilman :-)

 

T. Raxu

5/9 | 

Hyvä Raxu, oikealla asenteella :)

Mitä tulee tuohon julkisuushakuisuuteen, niin eiköhän se loppupelissä ole niin että se media, tv ja mikä milloinkin kutsuu nämä ihmiset ohjelmiinsa.

 

Minäkin toivon kaikille meille

Oikein Ihanaa Lokakuun loppua, sateella tai ilman :)

7/9 | 

Hei Raxu, Valitettavasti et ehkä huomaa, mutta käytit kyllä kivempia ja värikkäämpiä vaatteita ennen, tunnistan itseni myös siitä..... tummat ovat aina niin alakuloisia että sekin vaikuttaa mieleen ja olemukseen. Kiitos kivasta blogista ja värikästä syksyä meille kaikille!
Milli

8/9 | 

Moi Raksu,

mikä viisaus kätkeytyykään tosiaan messujen nimeen "I love me". Vasta kun oppii oikeasti rakastamaan ja huolehtimaan itsestään, voi myös antaa jotain toisille - ilman että itse tyhjenee. Olen huomannut myös, että kun välittää omasta hyvinvoinnistaan, ei anna muiden asioiden viedä elämää enää väärään suuntaan. Näin jaksaa käsitellä vastoinkäymiset ja muut elämän mylleryksetkin paremmin. Hyvällä tuurilla tätä kautta myös lisääntyy ymmärrys elämän monimuotoisuudesta ja edelleen suvaitsevaisuus toisia ihmisiä ja heidän ratkaisujaan kohtaan. Kun on tasapainossa oman itsensä kanssa (sisältää siis myös ne arjen ilot ja surut ja vastoinkäymiset) ja rakastaa itseään, oppii olemaan siis armollisempi muillekin.

Kuinka moni voi sanoa että I love me - minä voin, täydestä sydämestäni!

Ihanaa syksyn aikaa sinulle Raksu ja kaikille blogin lukijoille!

Ystävällisin terveisin, M

9/9 | 

Oi,  ihanasti annoit sanoissasi M  jotain niin helmeilevää viisautta !

 Ja Raakel on tosi ihana!  kiitos tästä  kivasta blogista.  Sä oot niin Wau !

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Finaaliin valmistauduttiin monella tapaa, sunnuntaina selviää tämäkin säätö :-)
Finaaliin valmistauduttiin monella tapaa, sunnuntaina selviää tämäkin säätö :-)

Viimeiset hetket

Hurja tunnevyöry ja vielä hurjempi viesti-aalto seurasi viime sunnuntain tanssikisasta putoamista ja sitten ihmeen kaupalla avautunutta jatko-paikkaa. Ei meinaa pieni pää pysyä perässä. Koko viikko ollaankin treenattu pitkiä päiviä, on nimittäin kolme tanssia tanssittavana huomenna. Jokainen päivä on konkretisoinut tosiasiaa, että kohta tämä oikeasti loppuu. Kun sunnuntai-iltana oli pakko aloittaa luopumis-prosessi, on se jatkunut onnellisissa ja työntäyteisissä merkeissä koko viikon. Bittersweetiä... keho alkaa olla jo melko väsy kolmen kuukauden non-stop-setistä. Mieli ei vielä tosin väsymystä myönnä... Nyt nautitaan täysillä joka hetkestä! Kilpailua en osaa enää edes oikein ajatella kilpailuna. Nyt on jo voitettu enemmän kuin villeimmissä unissanikaan olisin uskaltanut haaveilla. Huomisessa finaalissa siis liidän Janin käsivarsilla enkä murehdi sen enempää kinttuja kuin muitakaan teknisiä puutteita. Annan palaa sielun kyllyydestä!

.

Tänään ehdimme hetken hengähtää perheen kanssa ja juhlia kuopuksen 15-v synttäreitä pitkän aamiaisen äärellä. 

Iltapäivällä kävin Messukeskuksessa Farmasia-messuilla Lysi-omega-öljyn ständillä. Olipa mahtavia, iloisia kohtaamisia! 

Ensi viikolla on sitten aika sielun aloittaa varovainen laskeutuminen arkeen. Kotiin. Perhe saa ottaa mammasta kopin.

Tiedossa on haikeutta, itkua ja onnellista väsymystä. Ja päällimmäisenä suuri kiitollisuus kaikesta koetusta! Tämän sisäistämisessä meneekin sitten ehkä loppu elämä... :-)

Kiitos teille mahtavasta kannustuksesta, kiitoksista ja niistä kriittisistäkin äänistä!

Olemme onnellisisa Janin kanssa, jos jaksatte kannustaa vielä loppuun saakka! 

Vikat treenit nautittuina, on aika antaa mennä ja lentää...

KIITOS

Kommentit (36)

1/36 | 

Tsemppitoivotukset vielä viimeiselle kisapäivälle. Tanssikaa ja nauttikaa finaalissa, ja antakaa sen näkyä yleisölle, kuten olette tähänkin asti tehneet.Kiitos hienoista elämyksistä tähän asti.

T. M-anne

2/36 | 

Hyvä Raxu ja Jani!!!! tsemppiä illan koitokseen. Varattuna lasi viiniä ja Fazerin sinistä <3 Hengessä mukana <3

3/36 | 

Hyvä Raxu ja Jani!!!! tsemppiä illan koitokseen. Varattuna lasi viiniä ja Fazerin sinistä <3 Hengessä mukana <3

4/36 | 

Toivon teille koko sydämestäni onnea finaaliin, olette ihan parhaita! Olet mahtava tsempitär, älä ikinä muutu <3 Kiitos!!

6/36 | 

Vielä yksi ihana ilta seurata teidän matkaanne! Nauttikaa täysillä, enempää ei tarvitse yrittää! Voitto tai ei, kuten sanottu sillä ei ole merkitystä. Olitte kuitenkin niin lukemattomien ihmisten Se ainoa oikea voittopari. Teistä välittyvässä lämmössä on ollut kotisohvillakin mukava paistatella! ;)

 

7/36 | 

Ihanaa iltaa! Nauttikaa! Mukavia päiviä sitten myös perheen parissa, jahka ne mammastaan kopin ottavat! On ollut niin monen muun tavoin mukava seurata matkaasi ja tätä tanssisyksyä. Kotisohva on varattu minulle taas täksi illaksi ja muu perhe saa meillä pärjätä ilman mammaa vielä tämän illan. ( Mies totesi: onneksi se sitten loppuu, mamma saadaan takaisin sunnuntai-iltoihin).

Olet Raxu ihana ja ai, että niin upea, myös ulkoisesti. Kohta alkaa jännittämään!

8/36 | 

Huh kuinka kaunis tuossa mustassa mekossa!!! Paljonko on kiloja lähtenyt tanssin myötä? Taidat olla jo ihan ns. normaalipainoinen.

Lotta

9/36 | 

Tsemppiä finaali-iltaan, äänestetty on ja toivottu että voitto menee oikeaan osoitteeseen! Iloa ja voimaa on tarttunut itsellekin Raxun blogia, elämäntapamuutosta ja tanssimatkaa seuratessa. Kiitos <3

11/36 | 

Mahtavat onnettelut voittajalle!! Olit paras Raxu alusta loppuun.Kerrankin meni niikuin piti.Nyt voit näyttää sinua kiusanneille ja pilkanneille ääliöille,että siitäpäs saitte.Oikeus tapahtui sittenkin!!!!

13/36 | 

YES!!!! Näytit niille kaikille! ONNEA!!!!! Olet tämän ansainnut, ja niin myös kaikki katkerat ilkiöt jotka tänne ovat kehdanneet kirjoitella...siitäs saitte!

 

t:A

14/36 | 

Oikein Paljon Onnea Raakel & Jani! :) Olitte paras pari ja ansaitsitte voiton! Raakel, olet valtavan taitava tanssija ja sinua oli aina ilo katsella! Olette upeita yhdessä! Nauttikaa voitosta! Toivottavasti teitä nähdään tanssimassa jatkossakin! <3

15/36 | 

Onnea! Nyt äänestäjätkin osasivat arvostaa tanssitaitoa eikä mitään hyvä-tyyppi -juttua. Vaikka olette te myös hyviä tyyppejä. T. Jaana

16/36 | 

Onnea teille molemmille. Janille mahtavasta opetuksesta ja sinulle Raakel, olet ihan paras tsemppari kunnon kohotukseen!

Voi että kuinka sydämeni pohjasta nautin teidän tansseista, ne olivat sekä teknisesti että ilmaisullisesti ihan huippuja jokainen.

t. Maritta

17/36 | 

Onnea Raxu ja Jani Hienosta Suorituksesta. Äänestin teitä  - ja samalla äänestin kaikkea sitä hyvää, mitä   olet viimeisen parin - kolmen vuoden aikana itse aikaansaanut omalle kunnollesi ja kropallesi. Tanssiasi katsoessa sain itsekin toivoa tehdä Raxut - jos ei sentään ihan TTK-voittajaksi! 

 

t. Maria, 60 v. ja 100 kg

18/36 | 

Olet Raakel aivan häikäisevän kaunis!! STUNNING. Lisäksi vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä,siis todella. Onnea hirmuisesti voitosta! <3 

 

Terveisin Henna

19/36 | 

Raakel olet super kaunis! Tuossa mustassa mekossa täysin tyrmäävä. <3 sopisit suoraan sanottuna vaikka Stockmannin kuvastoon. :)

 

Terveisin mallintöitä tehnyt nainen 47 v

20/36 | 

Olitte kyllä niin huikeita, että olisi ollut ihan huutava vääryys, jos toistamiseen olisitte jääneet toiseksi. Onneksi ei!

Ja olet kyllä niin mielettömän upea ilmestys!  Siis kertakaikkiaan. Tuo messukuva kertoo kaiken, olet saavuttanut sen, mistä me sohvaperunat vaan haaveillaan. Onnittelut ja halaus, sen näkee sinusta, että elät elämäsi parasta aikaa <3

21/36 | 

Raakel, hurja nainen sinä olet, ihan mahtava! Onnea sylin täydeltä! Huikea suoritus!

Onnea vielä kerran!!

22/36 | 

Sydämellisesti Onnitellen TTK:n voitosta teille erittäin taitaville ja tanssille omistautuneelle parille. Teidän keskinäinen kemia ja se jokin sielujen yhteys tuli kotisohvalle asti ja kiidätti meidät Nautinnolliselle retkelle Teidän kanssanne monena sunnuntaina, joten Kiitos siitäkin että olitte niin aitoja.

Toivon Teille kaikkea hyvää, tulevien tanssiesitysten muodossa ja muutoinkin elämässä, perheidenne parissa.

♥Nita

23/36 | 

ONNEA! :D

 

Mutta hei tuo Jani.............grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

 

Miten mä vasta nyt huomasin että mieshän on uskomattoman SEXY!!

 

Katselin häntä näissä viimeisissä numeroissani alavatsa roihuten. :D (Enkä ole mikään puuma, saman ikäinen Janin kanssa. :DDD )

25/36 | 

Onnea Raxu! Olen saanut paljon tsemppiä sinulta muuttaa elintapojani. Olet niin säteilevä ja ihana. Itse olen nelikymppinen vaimo ja äiti joka on vihdoin löytänyt uskon itseensä ja avimen onneen:) Kiitos!

26/36 | 

Onnea ansaitusta voitosta <3. Olette upea pari, teknisesti ja tunteella tehtyä tanssia!!!

27/36 | 

Onnittelut! Kisan ylivoimaisesti paras pari!

Upeaa, että olet päässyt maistamaan kilpatanssin upeaa huumetta. Itse olen hurahtanut kilpatanssiin 4-kymppisenä reilu viisi vuotta sitten. Upea laji, jonka voi aloittaa kuka tahansa minkä ikäisenä tahansa ja joka vie täysin mukanaa :-)

28/36 | 

Onnea ansaitusta voitosta! Olitte upea pari ja suosikkini alusta saakka ja myös äänestin teitä. Tanssinne oli upeaa katsottavaa.

29/36 | 

Onnea voittajaparille! Olitte aivan mahtavia alusta asti ja suosikkiparini. Niin ansaitsitte sen voiton. Teidän tanssistanne vällittyi ilo ja riemu tänne kotisohvalle asti. Raakel olet tosi upea, oikea rotunainen!

31/36 | 

Lämpimät onnittelut! Huikeaa taitotasoa ja tekemisen riemua!

Ja aamuteeveessä olitte myös omia, ihania, aitoja itseänne, Kiinnitin huomiota upeisiin nilkkureihisi, vinkkaatko merkin?

Pulla

34/36 | 

Mitä teatteri onkaan menettänyt kun et ole alkanut näyttelijäksi? Näyttelet erittäin uskottavasti aina iloista, sympaattista, ja aitoa naista! Toivottavasti kuitenkin muistat miksi saat nyt juhlia??? Janille peukut..

 

35/36 | 

Lämpimät onnittelut! Oli kyllä sunnuntai-iltojen kohokohta koko ohjelma ja mikäs tässä on ollessa kun vielä suosikkipari voitti :)

t. Kati

Messuluento
Messuluento

Elossa vahvasti :-)

Viikonloppu oli melko haipakkaa. I love me messut sekä Tanssii tähtien kanssa suora lähetys. Ja lisäksi kolumnin sekä kirjan kirjoitus-hommia. Tosiaan, olen tämän syksyn työstänyt uutta kirjaa, joka keskittyy painonhallintaan. Siis elämään muutoksen ja painonpudotuksen jälkeen. Kun arki koittaa ja saavutetuista eduista on pidettävä kiinni. Messuilla pidin ensimmäisen tähän tematiikkaan perustuvan luennon. 

Päätoimittaja Taina Riston kanssa hetki ennen luennon alkua

                                      

Messuhumun ja kirjoitushommien jälkeen kävin lauantai-iltana helpottamassa sunnuntain jännitystä kotisalin turvassa. Vakio-kengät jalkaan ja koreografian tepastelua hermojen rauhoittamiseksi. 

Sunnuntai-aamuna tanssitreenien jälkeen pyörähdin vielä messujen kautta ja kävin Oivallusten keittiössä valmistamassa tattari-sydämiä. Puikoissa Arja Savela, haastattelemassa Anna Perho

Hetki ennen suoraa lähetystä. Evita-musikaalin tango, joka tuntui tähän mennessä mieleisimmältä tanssilta. Tunnelma oli tanssiessa mahtava. Iloitsin myös kaikkien muiden hienoista esityksistä ja onnistumisista! Kun jouduimme jäämään odottamaan tietoa jatkopaikasta, sydän hakkasi miljoonaa. Apua, nytkö tämä autuus loppuu...kuiskasin Janille, että jos nyt tiputaan, niin saatiin ainakin kokea ihan paras vika viikko ja tuntui ihanalta tanssia. Onneksi jatkoa tuli ja tämä  viikko ollaankin onnessamme painettu sitten kahden vauhdikkaan tanssin kimpussa. Nautin joka hetkestä!! Toivon tämän jatkuvan...pitkään!!

Ruokapuolessa on tullut vähän slarvailtua...en muista ottaa mukaan treeneihin välipalaa...huikkaan proteiinijuoman sekä kahvin ja taas mennään...illalla ei kotonakaan oikein ruoka maistu. Tai ainakaan ruoan laitto...muu perhe onkin pääosin vastannut ruoka-huollosta ja välillä komentanut mammaa syömään. Migreenikin käynyt kiusaamassa, viimeeksi eilen...tuttu vieras, varsinkin stressin noustessa sekä unien ja ruokailun puutteessa...

Tänään lopeteltiin treenit jo kolmen maissa iltapäivällä. Ehdin käydä hauvelin kanssa lenkillä mahtavassa säässä ja sen päälle tehdä kanasalaattia. Yrteillä sekä raastetulla sitruunankuorella. Taas jaksaa! Ehkä jopa livetä vielä kotisalille vähän tepastelemaan... ;-)

          

Tässä vielä pikku makupala tulevasta kirjasta

 Mahtavaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit (5)

1/5 | 

Kiitos Raxu ihanasta blogista!!! 

Odotan uutta kirjaa innolla, ihan huippua että Raxun remppa saa jatkoa. Tilaan kirjan heti kun tulee myyntiin. Onnea  tansseihin, olette loistavia!

2/5 | 

Ihan mahtavaa,että teet jatko-osan,koska tuohan se usein on vaikeinta,saada pidettyä se paino,minkä on saavuttanut. 

Tsemppiä sunnuntain tansseihin - ootte mun suosikit Janin kanssa <3

5/5 | 

Hienoa että kaksi oikeaa asiantuntijaa tekee kirjaa yhdessä, juuri tuollaista kirjaa ja tukea tarvitsen. Iso painonpudotus takana ja nyt muutama vuosi vaihtelevaa painonhallintaa, vaikeaa mutta normaalipainossa mennään! Tuskin jaksan odottaa kirjaanne. Voi että, tämä oli kirjamaailman paras uutinen aikoihin, kiitos :)

Raxu, kaikkea ihanaa syksyysi! xxx

Veran ilo on tarttuvaa!
Veran ilo on tarttuvaa!

Aurinko

Siitäkö lie kiinni, että tänään tuntuu elämä surffaavan?

Iltapäivä-lenkki Veran kanssa aurinkoisessa ruska-säässä on ehkä parasta sielunhoitoa! Intona pyörivä hauvelin peräpää, viuhuvat korvat ja mukavimmat = kuluneimmat lenkkarit jalassa täyttyi  akut moninkertaisesti.

Pää oli tosin taas vähän tanssi-pilvissä...viikko ollut jotenkin täydellinen,  melkein hävyttömän kiva. Tänään aikaiset aamutreenit Angel-studiolla sujuivat aika mukavasti. Läpivetoja, tarkennuksia, virheiden korjaamista, naurua ja taas treeniä. Sunnuntai on ihan just... jännittää... taas...

Jaksaisko vielä reenata? Jani ei oo ihan varma...

Studiolle saapui iloksemme treenaamaan myös Sari& Mikko. Kyllä on opeilla kestämistä ikä-frouvien jutuissa... vielä ne jaksaa suht kohteliaasti hymyillä...

Eilen illalla, pitkän treenipäivän päätteeksi ei ollut yhtä hilpeä tunnelma. Jalat oli niin turvoksissa tanssi-korkkareista = kiduttimista, etten saanut edes normi-kenkiä jalkaan vaan oli pakko ajella kotiin sukkasiltaan... Shampanja-coolerillekin löytyi pitkästä aikaa käyttöä :-)

Näillä mennään!

Huomenna lauantaina  I LOVE ME - messuilla Helsingin Messukeskuksessa mun luento klo 12. TERVETULOA!

Ihanaa weekendiä

Kommentit (5)

3/5 | 

Hei..oon huomannu saman asian,et miten se ilostuttaa omaa mieltä,kun näkee koiran nauttivan lenkkeilystä..ajattelin,et oon ainoa pöhkis..mulla on kans tollanen valkonen pumpulikoira,niinku kerran eräs pikku tyttö sanoi..tsemppiä vaan sinne 

4/5 | 

Voi elämä miten ihanaa onkaan ajatella kuinka elämä voi heittää ihan volttia muutamassa vuodessa. Ja sinun tapauksessa positiiviseen suuntaan niin kerrassaan :D

Tsempit sunnuntaille ja nauti jälleen täysin siemauksin ;) Olet tosiaan ansainnut sen :D

5/5 | 

Kiitos monista ihanista resepteistä ja muista ruokailuun liittyvistä vinkeistäsi, nyt parin kuukauden painonpudotusaikanani (elämäntaparemontin, ainakin näin pyrin ajattelemaan) olen monia soveltanut ja hyviksi havainnut. Juuri se, että uskaltaa kokeilla täysin uuttakin, oli kyse liikunnasta tai ruuasta, antaa tsemiä ja tuo tärkeää vaihtelua.  Pähkinät ja siemenet ovat uutta omassa ruokavaliossani, ja huimasta kalorimäärästään huolimatta olen huomannut niiden mukavasti tehostavan vatsan toimintaa, mikä lisää hyvää oloa. Myös munakkaat erilaisin täyttein ovat nopeita, helppoja ja täyttäviä.

Iltapalalle kaipaisin joitain vinkkejä: tarpeeksi täyttävää, mutta ei kaloripommia. Iltapalalla söisin mielelläni jotain lämmintä, puuro kuuluu aamupalaani. Munakkaat ok, mutta alkavat jo  kyllästyttää. Vink?

Olen suunnittelemassa uinnin aloittamista talviliikuntana, mutta miten mahtaa vaalennetun hiuspehkon kanssa käydä, muuttuuko vihreäksi? Onko kokemuksia? Uinninhan sanotaan olevan tosi tehokasta mutta kropalle hellää liikuntaa.

Sunnuntaina olitte upeita ja hyviä, innolla taas seuraavaan tanssiin!

Lämpimin terveisin ja tsemppitoivotuksin

Pulla

Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat