Kirjoitukset avainsanalla emootiot

Viikon treenit ohi. Huomenna annetaan palaa <3
Viikon treenit ohi. Huomenna annetaan palaa <3

Viittä vaille valmis

Kulunut viikko on täyttynyt kahdesta tanssista. Saimme Janin kanssa maanantaina tietää, kenen toisen parin kanssa tulee rakentaa chacha-numero ja mihin kappaleeseen. Onpa ollut jännää löytää yhteinen työskentelytapa uusien ihmisten kanssa. Olen niin tottunut ja koukuttunut Janin työskentelytapaan, että meni muutama päivä ihmetellessä toisenlaista tyyliä. Eikä kappalekkaan oikein inspannut... mutta nyt on se hetki kun voi todeta, että kiva pläjäyshän me saatiinkin aikaiseksi. Harjoittelut on harjoiteltu, huomenna on taas H-hetki. On annettava kaikkensa. Vielä enemmän kuin ennen. Niin omassa, tunteikkaassa tanssissa, kuin ryhmänkin vedossa. Luotettava, että keho muistaa, mitä pitääkin. Päästettävä emootiot pintaan ja nautittava liidosta maailman ihanimman parin käsivarsilla. 

Voi miten toivonkin saavani vielä jatkaa!!! En olisi uskonut, miten paljon voikaan haluta...

Meidän neljän tiimi tassuineen vikan treenin jälkeen lauantai-iltana. Enenmpää ei voi näyttää, koska koostumus selviää vasta suorassa lähetyksessä ;-)

Pitäkää peukkuja

Kommentit (10)

1/10 | 

Hei,

tsemppiä jälleen tansseihin; parhaansa kun tekee niin se riittää, niin kuin elämässä muutenkin. Olen varma, että jatkopaikka kyllä aukeaa tänäkin iltana :).

Näillä sivuilla jotkut ovat ihmetelleet, miten kommentointisi pääpaino on nykyään ttk-kisassa ja liikunta/ruoka -kommentit ovat vähissä. Minä en ihmettele sitä lainkaan, sillä mielestäni on luonnollista, että näin iso projekti vie ajatukset - ja ajan -  niin totaalisesti, että se näkyy myös blogissasi. Joten reippaasti vaan eteen päin tanssin pyörteissä, muiden aiheiden aika tulee myöhemmin.

Terveisin

M, lähdössä lenkille ihanan aamusumun keskelle.

3/10 | 

Uusi Raxu näyttää kyllä niin kauniilta ja säkenöivältä, että toivon itsekin näyttäväni yhtä hyväkuntoiselta iässäsi. Olet ehdottomasti yksi kauneimpia julkkisrouvia tällä hetkellä. Olen erittäin iloinen puolestasi, että pääsit kiloistasi eroon sillä niiden kilojen alta paljastui älyttömän kaunis aikuinen nainen. (olet 10x kauniimpi kuin esim. Sofia R-N ;))

5/10 | 

Olit upea tänään, todella! Säkenöivä Raakel :) PAAAALJON onnea ja tsemppiä myös jatkoon! - Ella

6/10 | 

Hei Raxu!

Mietin sunnuntai-iltana, katsoessani sinun tanssia, miten olet siihen tilanteeseen päässyt, erityisesti, mitä sinun päässä, tunteissa ja mielessä on tapahtunut muutoksen aikana, mitä tapahtuu jatkuvasti yhä vielä?

Olet nyt kiireinen ja elämä juoksettaa hektisesti, mutta oletko todella pysähtynyt miettimään, kuka nyt olet? Vertaatko itseäsi toisiin naisiin? Vaikkapa tanssiope Juttaan? Oletko tyytyväinen itseesi tai haetko vielä jotain lisää?

Näitä asioita pohdin myös itse. Millainen on minäkuva? Mitä kuvittelen olevani ja mitä muut näkevät? Toivon todelle, että kaiken hullunmyllyn keskellä nautit kaikesta siitä, mitä olet saavuttanut ja siitä, mitä näet peilistä.... minun silmissä se on kaunista, naisellista, aurinkoista, aikuista, vahvaa ja herkkää...

t. kiloista kärsivä lihava nainen

8/10 | 

Onnittelut jatkoon pääsystä. Näytät upealta! Tanssinne oli jälleen kaunista ja herkkää.

Seuraan ttk:ta ahkerasti, mutta tunnustan, että en ole koskaan äänestänyt. Eilen kun olit pudotusuhan alla, 9v tyttäreni oli minulle kiukkuinen. " se on sun syy, jos ne nyt putoo!". No onneksi tanssit jatkuu.

Tsemppiä tansseihin ja muutenkin elämään!

9/10 | 

Hienoa oli tanssisi, erityisesti ryhmätanssi, minkä olen katsonut monta kertaa. Olet esikuvani ja olen niin iloinen puolestasi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat