Kirjoitukset avainsanalla finaali

Finaaliin valmistauduttiin monella tapaa, sunnuntaina selviää tämäkin säätö :-)
Finaaliin valmistauduttiin monella tapaa, sunnuntaina selviää tämäkin säätö :-)

Viimeiset hetket

Hurja tunnevyöry ja vielä hurjempi viesti-aalto seurasi viime sunnuntain tanssikisasta putoamista ja sitten ihmeen kaupalla avautunutta jatko-paikkaa. Ei meinaa pieni pää pysyä perässä. Koko viikko ollaankin treenattu pitkiä päiviä, on nimittäin kolme tanssia tanssittavana huomenna. Jokainen päivä on konkretisoinut tosiasiaa, että kohta tämä oikeasti loppuu. Kun sunnuntai-iltana oli pakko aloittaa luopumis-prosessi, on se jatkunut onnellisissa ja työntäyteisissä merkeissä koko viikon. Bittersweetiä... keho alkaa olla jo melko väsy kolmen kuukauden non-stop-setistä. Mieli ei vielä tosin väsymystä myönnä... Nyt nautitaan täysillä joka hetkestä! Kilpailua en osaa enää edes oikein ajatella kilpailuna. Nyt on jo voitettu enemmän kuin villeimmissä unissanikaan olisin uskaltanut haaveilla. Huomisessa finaalissa siis liidän Janin käsivarsilla enkä murehdi sen enempää kinttuja kuin muitakaan teknisiä puutteita. Annan palaa sielun kyllyydestä!

.

Tänään ehdimme hetken hengähtää perheen kanssa ja juhlia kuopuksen 15-v synttäreitä pitkän aamiaisen äärellä. 

Iltapäivällä kävin Messukeskuksessa Farmasia-messuilla Lysi-omega-öljyn ständillä. Olipa mahtavia, iloisia kohtaamisia! 

Ensi viikolla on sitten aika sielun aloittaa varovainen laskeutuminen arkeen. Kotiin. Perhe saa ottaa mammasta kopin.

Tiedossa on haikeutta, itkua ja onnellista väsymystä. Ja päällimmäisenä suuri kiitollisuus kaikesta koetusta! Tämän sisäistämisessä meneekin sitten ehkä loppu elämä... :-)

Kiitos teille mahtavasta kannustuksesta, kiitoksista ja niistä kriittisistäkin äänistä!

Olemme onnellisisa Janin kanssa, jos jaksatte kannustaa vielä loppuun saakka! 

Vikat treenit nautittuina, on aika antaa mennä ja lentää...

KIITOS

Kommentit (36)

1/36 | 

Tsemppitoivotukset vielä viimeiselle kisapäivälle. Tanssikaa ja nauttikaa finaalissa, ja antakaa sen näkyä yleisölle, kuten olette tähänkin asti tehneet.Kiitos hienoista elämyksistä tähän asti.

T. M-anne

2/36 | 

Hyvä Raxu ja Jani!!!! tsemppiä illan koitokseen. Varattuna lasi viiniä ja Fazerin sinistä <3 Hengessä mukana <3

3/36 | 

Hyvä Raxu ja Jani!!!! tsemppiä illan koitokseen. Varattuna lasi viiniä ja Fazerin sinistä <3 Hengessä mukana <3

4/36 | 

Toivon teille koko sydämestäni onnea finaaliin, olette ihan parhaita! Olet mahtava tsempitär, älä ikinä muutu <3 Kiitos!!

6/36 | 

Vielä yksi ihana ilta seurata teidän matkaanne! Nauttikaa täysillä, enempää ei tarvitse yrittää! Voitto tai ei, kuten sanottu sillä ei ole merkitystä. Olitte kuitenkin niin lukemattomien ihmisten Se ainoa oikea voittopari. Teistä välittyvässä lämmössä on ollut kotisohvillakin mukava paistatella! ;)

 

7/36 | 

Ihanaa iltaa! Nauttikaa! Mukavia päiviä sitten myös perheen parissa, jahka ne mammastaan kopin ottavat! On ollut niin monen muun tavoin mukava seurata matkaasi ja tätä tanssisyksyä. Kotisohva on varattu minulle taas täksi illaksi ja muu perhe saa meillä pärjätä ilman mammaa vielä tämän illan. ( Mies totesi: onneksi se sitten loppuu, mamma saadaan takaisin sunnuntai-iltoihin).

Olet Raxu ihana ja ai, että niin upea, myös ulkoisesti. Kohta alkaa jännittämään!

8/36 | 

Huh kuinka kaunis tuossa mustassa mekossa!!! Paljonko on kiloja lähtenyt tanssin myötä? Taidat olla jo ihan ns. normaalipainoinen.

Lotta

9/36 | 

Tsemppiä finaali-iltaan, äänestetty on ja toivottu että voitto menee oikeaan osoitteeseen! Iloa ja voimaa on tarttunut itsellekin Raxun blogia, elämäntapamuutosta ja tanssimatkaa seuratessa. Kiitos <3

11/36 | 

Mahtavat onnettelut voittajalle!! Olit paras Raxu alusta loppuun.Kerrankin meni niikuin piti.Nyt voit näyttää sinua kiusanneille ja pilkanneille ääliöille,että siitäpäs saitte.Oikeus tapahtui sittenkin!!!!

13/36 | 

YES!!!! Näytit niille kaikille! ONNEA!!!!! Olet tämän ansainnut, ja niin myös kaikki katkerat ilkiöt jotka tänne ovat kehdanneet kirjoitella...siitäs saitte!

 

t:A

14/36 | 

Oikein Paljon Onnea Raakel & Jani! :) Olitte paras pari ja ansaitsitte voiton! Raakel, olet valtavan taitava tanssija ja sinua oli aina ilo katsella! Olette upeita yhdessä! Nauttikaa voitosta! Toivottavasti teitä nähdään tanssimassa jatkossakin! <3

15/36 | 

Onnea! Nyt äänestäjätkin osasivat arvostaa tanssitaitoa eikä mitään hyvä-tyyppi -juttua. Vaikka olette te myös hyviä tyyppejä. T. Jaana

16/36 | 

Onnea teille molemmille. Janille mahtavasta opetuksesta ja sinulle Raakel, olet ihan paras tsemppari kunnon kohotukseen!

Voi että kuinka sydämeni pohjasta nautin teidän tansseista, ne olivat sekä teknisesti että ilmaisullisesti ihan huippuja jokainen.

t. Maritta

17/36 | 

Onnea Raxu ja Jani Hienosta Suorituksesta. Äänestin teitä  - ja samalla äänestin kaikkea sitä hyvää, mitä   olet viimeisen parin - kolmen vuoden aikana itse aikaansaanut omalle kunnollesi ja kropallesi. Tanssiasi katsoessa sain itsekin toivoa tehdä Raxut - jos ei sentään ihan TTK-voittajaksi! 

 

t. Maria, 60 v. ja 100 kg

18/36 | 

Olet Raakel aivan häikäisevän kaunis!! STUNNING. Lisäksi vaikutat aivan ihanalta ihmiseltä,siis todella. Onnea hirmuisesti voitosta! <3 

 

Terveisin Henna

19/36 | 

Raakel olet super kaunis! Tuossa mustassa mekossa täysin tyrmäävä. <3 sopisit suoraan sanottuna vaikka Stockmannin kuvastoon. :)

 

Terveisin mallintöitä tehnyt nainen 47 v

20/36 | 

Olitte kyllä niin huikeita, että olisi ollut ihan huutava vääryys, jos toistamiseen olisitte jääneet toiseksi. Onneksi ei!

Ja olet kyllä niin mielettömän upea ilmestys!  Siis kertakaikkiaan. Tuo messukuva kertoo kaiken, olet saavuttanut sen, mistä me sohvaperunat vaan haaveillaan. Onnittelut ja halaus, sen näkee sinusta, että elät elämäsi parasta aikaa <3

21/36 | 

Raakel, hurja nainen sinä olet, ihan mahtava! Onnea sylin täydeltä! Huikea suoritus!

Onnea vielä kerran!!

22/36 | 

Sydämellisesti Onnitellen TTK:n voitosta teille erittäin taitaville ja tanssille omistautuneelle parille. Teidän keskinäinen kemia ja se jokin sielujen yhteys tuli kotisohvalle asti ja kiidätti meidät Nautinnolliselle retkelle Teidän kanssanne monena sunnuntaina, joten Kiitos siitäkin että olitte niin aitoja.

Toivon Teille kaikkea hyvää, tulevien tanssiesitysten muodossa ja muutoinkin elämässä, perheidenne parissa.

♥Nita

23/36 | 

ONNEA! :D

 

Mutta hei tuo Jani.............grrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!

 

Miten mä vasta nyt huomasin että mieshän on uskomattoman SEXY!!

 

Katselin häntä näissä viimeisissä numeroissani alavatsa roihuten. :D (Enkä ole mikään puuma, saman ikäinen Janin kanssa. :DDD )

25/36 | 

Onnea Raxu! Olen saanut paljon tsemppiä sinulta muuttaa elintapojani. Olet niin säteilevä ja ihana. Itse olen nelikymppinen vaimo ja äiti joka on vihdoin löytänyt uskon itseensä ja avimen onneen:) Kiitos!

26/36 | 

Onnea ansaitusta voitosta <3. Olette upea pari, teknisesti ja tunteella tehtyä tanssia!!!

27/36 | 

Onnittelut! Kisan ylivoimaisesti paras pari!

Upeaa, että olet päässyt maistamaan kilpatanssin upeaa huumetta. Itse olen hurahtanut kilpatanssiin 4-kymppisenä reilu viisi vuotta sitten. Upea laji, jonka voi aloittaa kuka tahansa minkä ikäisenä tahansa ja joka vie täysin mukanaa :-)

28/36 | 

Onnea ansaitusta voitosta! Olitte upea pari ja suosikkini alusta saakka ja myös äänestin teitä. Tanssinne oli upeaa katsottavaa.

29/36 | 

Onnea voittajaparille! Olitte aivan mahtavia alusta asti ja suosikkiparini. Niin ansaitsitte sen voiton. Teidän tanssistanne vällittyi ilo ja riemu tänne kotisohvalle asti. Raakel olet tosi upea, oikea rotunainen!

31/36 | 

Lämpimät onnittelut! Huikeaa taitotasoa ja tekemisen riemua!

Ja aamuteeveessä olitte myös omia, ihania, aitoja itseänne, Kiinnitin huomiota upeisiin nilkkureihisi, vinkkaatko merkin?

Pulla

34/36 | 

Mitä teatteri onkaan menettänyt kun et ole alkanut näyttelijäksi? Näyttelet erittäin uskottavasti aina iloista, sympaattista, ja aitoa naista! Toivottavasti kuitenkin muistat miksi saat nyt juhlia??? Janille peukut..

 

35/36 | 

Lämpimät onnittelut! Oli kyllä sunnuntai-iltojen kohokohta koko ohjelma ja mikäs tässä on ollessa kun vielä suosikkipari voitti :)

t. Kati

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat