Kirjoitukset avainsanalla julkkarit

Valmis eepos kainalossa :-)
Valmis eepos kainalossa :-)

Täyttä elämää

Mikä viikko! Huh! Eniten vei henkistä energiaa kirjan julkkarit. Etukäteen en ollut tajunnutkaan, miten iso rutistus se oli. Kun oli H-hetki, tajusin ensinnäkin jännittäväni ihan hurjasti vastaanottoa ja sen jälkeen oli olo kuin tyhjällä ilmapallolla. Kirjan tiimoilta olen tällä viikolla saanut tavata mahtavia, innokkaita kansalaisia. Ensin tiistaina julkkareissa, sitten lauantaina Sanomatalolla naisten suuressa Sydäntapahtumassa sekä Wanhassa Satamassa Ilon ja Valon messuilla. Koskettavia kohtaamisia! Kiitos jokaiselle! Jakamisen voima on huima! Vaikka iltapäivälehdet välillä revittelevätkin lööppejä kärjistetysti ja hetken on olo, ettei taas kehtaa päätään ulos pistää. Mutta aion jatkossakin uskaltaa olla avoin ja altis. Välillä sattuu, mutta elämä on rikasta ja totta. Tässä muutama kuva julkkari-humusta. 

Kirjan trio: hurmaava kokki Teresa Välimäki ja ravitsemus-kunkku Patrik Borg

Lehdistö-tilaisuuden odottelua. Jännittää...

Sanoman naiset, jotka olivat vankasti mukana kirjan teossa: AD ja tyylinero Leena Majaniemi, Hyvä Terveys-lehden päätoimittaja, kannustaja, innostaja ja rakas ystävä Taina Risto sekä markkinoinnista vastaava Jenni Piela. Selin haastattelut hoitanut luotto-tyyppi Jenni Pääskysaari. Taustavoimiin kuuluu myös liuta muita mahtavia ihmisiä, jotka eivät osuneet kameran taakse. Kiitos jokaiselle!! Ilman teitä ei olisi kirjaa.

Jenni tuoreessa otsatukassaan haastatteli ja loi turvallisen kallion tilaisuuden hengelle. Näin vuosi sitten ekan kirjan julkkareissa ja myös nyt. Eli jo vankka perinne :-)

Pressi sai osansa. Rakkaiden ystävien vuoro, Feeniks-liikuntakeskusken naiset Tutta&Noora kukittivat ja kannustivat "potilastaan".

Julkkareiden nuorin osallistuja. Rakkaan tanssiope Janin ja Sannin kuukauden vanha nuppu oli geimeissä mukana kuin vanha tekijä. Voi elämä

Päivän päätteeksi oli aika hemmotella rakasta perhettä. Valitsimme illallis-paikaksi ravintola Kuu-Kuun Etu-Töölöstä, vanhaa kotiamme vastapäätä. Helsinki-menu oli huikea! Suosittelen!

Lasten nappaama kuva nälkäisistä vanhemmista. Oma rakas puoliso tukena ja turvana. Kiitollisempi en voisi olla

Alkupalat. NAM!

Vielä kerran kiitos, kiitos kiitos! Kaikille kaikesta!! 

Seuraavassa blogissa kerron kaikesta ihanasta uudesta, mitä olen päässyt testailemaan. Esim saunajoogaa ja rolfingia. Olen täpinöissä :-)

Kommentit (9)

1/9 | 

Kivoja kuvia, reipas tunnelma välittyy hyvin! Mutta aivan ihana mekko, mistä se on????? T. Ella

3/9 | 

Ihan mahtavaa,onnea! Kiva nähdä kuva myös Janin perheestä,onnea heillekin! Uusi kirjasi on hyppysissä <3 Hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!

4/9 | 

Onhan se hienoa, että jaksaa olla noin itseensätyytyväinen, vaikka lukemattomat haukkui Iltasanomien kommenteissa.Itse en todella kehtaisi olla esillä joka paikassa jos suurin osa inhois noin.Hienoa, että pystyy ajattelemaan nykytyyliin että sama mitä kirjoitellaa kuhan vain kirjiotellaan ja naama esillä.

6/9 | 

Raxuun tyytymättömän kommentti taitaa kertoa enemmän kirjoittajastaan kuin Raxusta, mutta kuten kirjoitit, sama mitä kirjoittaa, kunhan vaan pääsee esille... Suomalaiset eivät tunnetusti kestä sitä, että joku on tyytyväinen ja onnistunut, kuinka paljon työtä se sitten onkaan vaatinut. Kirja on kaunis, virkistävä, voimaannuttava, mielenkiintoinen :-D.

7/9 | 

Kirja on raikas ja uudenlainen, teos, johon on kiva palata aika ajoin kuten ekaankin kirjaan. Kuvat ovat kauniita ja reseptit oikeasti käyttökelpoisia, joihin aineksetkin löytyvät helposti. Kiitos kirjasta ja mielenkiintoisista aiheista aamutelkussa. Kiitos, Raxu, että annat meidän naisten äänen kuulua aiheissasi, viimeisen parin vuoden aikana voin sanoa löytäneeni monta vastausta itselleni tärkeisiin kysymyksiin sinun kirjoitustesi kautta,  nyt telkussakin. Nivelrikkoaihe oli itselle ajankohtainen ja kokenut lääkäri toi taas jotain uutta tietoa eli antoi luvan liikkua kipeytyneinkin nivelin, mitä itse pelkään kaikesta huolimatta.  Ja kiitos arvostelijoillekin, koska te tuotte vaan lisää draivia tekemiseen! 

Pulla

8/9 | 

Lämpimät onnittelut uunituoreen kirjasi johdosta!! En ole vielä sitä saanut käsiini, mutta on ostoslistalla :) Mites juoksukoulussa "opinnot" sujuu?

Aurinkoista kevättä sulle,

t. Kati

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Raxun rinnalla-kirja, lukijan kuva
Raxun rinnalla-kirja, lukijan kuva

Jänskättää

Kello soi 5.45. Suihku, kahvi, banaani ja vähän raejuustoa. Apua, mitä laittais päälle. On kirjan julkkari-aamu. Ensin pressi, sitten iltapäivällä yleisö. Tuntuu melkein epätodelliselta. Onko kirja oikeasti valmis?

Vastaanotto tietenkin jännittää. Päällimmäisenä kuitenkin kiitollisuus  ihmisistä, huomista tyypeistä, joiden kanssa sain tämänkin matkn tehdä. Ja oppia taas valtavasti. Sekä tietenkin teille rakkaille lukijoille! Ilman teitä ei olisi tullut ensimmäistä eikä tätä uuttakaan kirjaa. KIITOS, KIITOS, KIITOS!

Itse saan nojautua turva-ihmisiin. Paikalla haastattelemassa mahtava Jenni Pääskysaari, kirjan rakas tekijäkaarti sekä tietty maailman rakkain perhe, ehkä myös muutama tärkeä ystävä.

Haluan jakaa tämän päivän ilon teidän jokaisen kanssa! 

Pitäkää peukkuja

Ja vielä teille, joilla mahdollista, Tervetuloa klo 17 Helsingin Sanomatalon Kumaan!

Kommentit (11)

1/11 | 

Hotkaisin kirjan eilen illalla ja tykkäsin kovasti! Erityisen kivaa siinä oli se, että se antoi tsemppiä myös painonpudotusvaiheeseen. Tai ainakin minä koin niin :)

Hienoa päivää sulle Raxu! 

Emma

2/11 | 

Luin myös kirjan eilen, oikein kiva opus!

Koska lähdette taas kierrokselle Suomeen, tavattiin viime kesäkuussa ja oli tosi hienoa kuulla sinua.

Tsemppiä päivään, Terhi :)

4/11 | 

Hienoa Raakel,

iloa ja onnea tähän päivään! Huomenna pääsen ostamaan uuden kirjasi, kiva kiva! Minäkin odotan ja toivon uutta Suomen kierrosta. Näillä live-kokemuksilla on muuten uskomattoman suuri merkitys; silloin kun kaipaa tsemppiä ja mukana on samanhenkistä porukkaa niin se kyllä motivoi jatkamaan.

Ja on ihan pakko jakaa teille muille oma ilonaiheeni; vein eilen kirpparille myyntiin vanhoja vaatteitani (koko 46 - 48) ja myyjä ihmetteli miten raaskin luopua näin kauniista vaatteista. Minä vain hymyilin leveästi ja sanoin ettei harmita ollenkaan kun voin tilalle ostaa numeroa 42 :).

Tsemppiterveiset kaikille,

M

5/11 | 

Hei!

 

KIrjoitinkin jo aiemmin, että tää sun touhu on ihan sairasta. Vihdoin sen tunnustit itsekin, että överiksi meni. MIksi pitää elää äärilaidasta äärilaitaan? Miksi ei onnistu kultainen keskitie? MIten elämä on hallinnassa? Ja onko pakko keikkua jatkuvasti julkisuudessa?

6/11 | 

Sinä vierailija nro 5/5, höpsö olet! Julkisuushan on Raxun työtä. Eikä ole hyvien tapojen mukaista haukkua toisia. Etkö huomaa, miten hyvin Raxulla menee, ja kuinka onnellinen ja onnekas hän onkaan? Tsemppiä Raxu, sulla pyyhkii hyvin! :)

7/11 | 

Itse olen sitä mieltä että juuri ne, joilla on "varaa" arvostella toisten övereitä ja äärilaidasta toiseen kulkemisia, on juuri niitä jotka ei tiedä ylipainoisena olemisen vaikeudesta mitään! Luullaan että esim. Raxu ihan vaan omaa tyhmyyttään tms. kulkee laidasta laitaan löytääkseen oman kultaisen keskitiensä. Minä tiedän, mitä tuntuu olla ylipainoinen ja miten vaikeaa on löytää se kultainen keskitie. Ja sitä on pitänyt etsiä ojista ja allikoistakin, vaikka se toisten (hoikkien) kanssaihmisten silmissä on voinutkin näyttää ylitseampuvalta ja "turhalta".

Innolla odotan että postilaatikkoon kolahtaa pian uusi Raxun kirja :)

Hyvä Raxu! Pidä lippu korkealla!

-m-

8/11 | 

Onnittelut kirjan valmistumisesta!

Mietin vain, kun mielestäni k

ansikuvassa näytät vielä kovasti kapoisemmalta kuin kuvissa yleensä (esim. täällä tai lehdissä), että miksi ihmeessä on lähdetty kuvankäsittelyyn? Merkillistä, ettet kelvannut kovasti hoikistuneena ja kauniina itsenäsi :(

9/11 | 

Moi Raxu ja kaikkea hyvää!

Toit julkisuuteen esille tuo vaihdevuosiasian. Hyvä. Muistan itse käyneeni keskustelua gynegologini kanssa vaihdevuosista ja tuolloin hän sanoi, että mielummin vähän jenkkakahvaa kuin kuiva rusina. Samalla hän sanoi, kun valittelin läskejäni, että rasvakudoksessa on turva vaihdevuosissa, mutta turvaa ei tarvitse olla liikaa :)

Sinä olet lapset saanut, kehosi on toiminut kuten odotetaan ja toivotaan sen toimivan ja nyt se reagoi painonpudotukseen kuten sen jo tiedetään reagoivan. Elä murehi. Olet saanut elämältä paljon, ukkos on ok ja lapset kohta aikuisia. Mitteepä myö niillä menkoilla ennää tehhään? Toivotaan, että nuorempi sukupolvi ei kulje samoja polkuja kuin me; kärsien läskeistä ja itseinhosta. Toivottavasti nuoret naiset tajuavat, että kun kilot pitää kurissa koko ikänsä, ei tarvitse vanhemmitten kärsiä läskeistä, kuureista, kivuista ja pahasta mielestä.

Minä taistelen koko ajan ja jos saisin kiloja lähtemään, olisin valmis antamaan tämän hiivatin tarkan kierron jo pois! Niin on menkat tarkat kuin vanahassa dieselissä, hyrrää vaan! Mutta kaikkea hyvää sinulle toivotan ja luettuasi nuo äärilaita-ilmaisut, jätä ne omaan arvoonsa. Sillä ihminen, joka ei ole kokenut sitä mitä sinä tai me monet muut lihavat naiset, eivät tiedä paskan vertaa siitä tunteesta, mikä on sisällämme. Ja jokainen kilo, joka lähtee on hatun ja lipun noston arvoinen! 

Iloa elämään!

t. Tarja vm.67

 

10/11 | 

MIelipide:

Kaikkea hyvää Raksulle jatkossakin mutta eniten ihmetyttää se seikka, että ylipainoisena ei juuri naista näkynyt eikä kuulunut. Nyt hoikkana joka paikassa esillä. Ihan kuin muita ihmisiä ei juuri olisi kuvattavana tai haastateltavana. Miksei tämä sama nainen kelvannut läskeineen ja ylipainoisena estradille tässä mittakaavassa. Sitä ihmettelen suuresti. Sama ihminenhän siellä on viulustin taitoineen ja ajatuksineen on. Ei yhteiskuntakelpoisena voi esitellä lihavaa ihmistä - sitten hoikkana kelpaa mihin vaan. Luulisi häntä itseäänkin loukkaavan, että vasta kun läskit lähtee niin otetaan suosiolla vastaan ja tosissaan hänenkin ajatukset.

11/11 | 

Moi taas!

10/10 kirjoittajalle: Olen aivan samaa mieltä kanssasi! Mutta toisaalta kukapa meistä lihavista 40-50v tädeistä haluiaisi paistatella lehtien etusivuilla tai olla hirveästi esillä! Minä en halua olla valokuvissa enkä esillä ja sitten kun vielä se tyyppi niissä kuvissa en ole minä vaan joku helevetin keski-ikäinen amerikan täti teltta päällä!  Karmea ilmestys.

Raxusta saa nyt nättejä kuvia ja niitä me voimme ihastella ja hän itsekin sietää ne. Vai mitä Raxu? Ei se hymy kilojen kanssa ole niin onnellinen tai tyytyväisyyttä sisältävä kuin sillon, kun tuntee olevansa ihan ok, jopa nätti tai hyvännäköinen.

Voi voi. Siihen on pitkä matka, että lihava voisi olla lehden kannessa muutoin kuin mainostamassa laihdutuslääkettä tai varoittavana esimerkkinä. Että lihavan päässä olisi muutakin ajatuksia kuin "munkki, makkara, kalja, jäätelö" Tai että lihava osaisi soittaa, kirjoittaa tai että sillä on järkee päässä, ei kai?

Mutta kaikkea hyvää kaikille kamppailijoille ja voimia taistelussa!

t. Tarja vm.67

Tekeillä jumppavideo, vapise Jane Fonda :-)
Tekeillä jumppavideo, vapise Jane Fonda :-)

Monipuolista treeniä, ruokaa ja kulttuurijuoksuja

Liian harvoin tulee lähdettyä kulttuuri-rientoihin. Kai kyse on paljolti siitä, että kun suurimman osan aikuis-iästä se on ollut työtä niin vapaa-aika humpsahtaa herkästi kaiken muun parissa. Silti aina kun saa persuksensa liikkeelle katsomaan ja kokemaan jotakin livenä, tulee ravittu olo. Vaikkei edes olisi mikään maailmaa suurempi elämys. Mutta elämys kuitenkin ja ihmiseltä ihmiselle. Ja aina on jokaisen proggiksen takana suuri määrä ponnisteluja, työtä, luomisen tuskaa ja taas työtä. Kyllä ihminen on uskomaton paketti. Mihin kaikkeen meistä onkaan. Varsinkin tietyistä yksilöistä :-) Tähän viikkoon mahtui kolme erilaista esitystä. Ensimmäiseksi suuresti ihailemani Ritva Oksasen "Näyttelijätär"Hämeenlinnan Teatterissa. Mikä lumovoima! Lavalla yksi nainen ja flyygelin takan Pedro Hietanen. Vaikuttavaa! Ritva kuuluu niihin naisiin, jotka eivät ikääntyessään lakaistu, vaan hehkuu ehkä kirkkaammin kuin koskaan ennen. Sattumoisin toinenkin esitys oli samaisessa teatterissa. Pitihän kavereita mennä zekkaamaan. Lavalla  mm.oma tanssi-ope Jani Rasimus. Kyseessä siis Kersantti Karoliina-musikaali. Sielläkin viihdyin. Laulutaitoista, hyvin liikkuvaa porukkaa ja Anna-Leena Härkösen teksti ei petä. Kynä on terävä ja osuva! Popedan musiikki ei nyt ehkä ole sitä ihan mun lemppareinta, mutta toimiva esitys kuitenkin oli. 

Sitten se tämän talven herkku: Kurt Elling +  UMO. Mies, joka saa meikäläisen haukkomaan henkeä...kukaan muu ei laula niin... Ja  UMO-jazz orchestra. Tajuttoman tiukkaa soittoa! Keikan jälkeen leijuin pari päivää!

Viikkoon on mahtunut myös ihan mahtavia treenejä! Fustraa, lenkkeilyä, combattia, pilatesta, fitballia, balancea, tanssia. Me like! Teimme myös Eija Holmalan kanssa ohjeistavan jumppavideon aloittelijoille. Eli ohjeita rapakuntoisille, jotka eivät uskalla/kehtaa/halua mennä jumppatunneille tai eivät vielä oikein kuntonsa puolesta siellä pärjäisikään. Pian siis eetterissä. Linkkaan kun valmistuu! Ja kylläpä muutes piristää päivää värikkäät treeni-kamat!

Sunnuntain herkkupäivä kruunasi viikon!

Yrtti-valkosipuli-marinoituja kananfileitä

Valkosipuli-sitruuna-oliiviöljy-marinoituja herkkusieniä

Uunijuureksia

Salaatti vuonankaalista, tomaatista, sipulista ja avocadosta

Tsatsiki

Entäs sitten nämä rakkaan mummin ja esikoisen yhdessä pyörittelemät laskiaispullat. Parasta! Vatsa tosin ei ollut kovin innoissaan, mutta samapa tuo. Laskiainen on kerran vuodessa. 

Kysymykseen että marsipaanilla vai hillolla vastaan, että molemmilla :-)

Huomenna onkin jänskättävä päivä.

Tervetuloa ti 4.3. uuden kirjan julkkareihin Sanomatalon Kulmaan klo 17!

Tässä linkki kutsusta!

Kirjan julkkarit kutsu

LOVE and PEACE!

Kommentit (2)

1/2 | 

Ella kirjoittaa: niin minäkin leivoin ja söin laskiaispullia, ja aion syödä huomenna lisää laskiaistiistain kunniaksi. Kun ei pääse laskemaan niin syödä voi kuitenkin. Sehän on tosiaan kerran vuodessa, laitan kermaa ja hilloa!

2/2 | 

mahtava homma tuo video - olen juurikin tuota mainitsemaani kohderyhmää! Eli jään odottelemaan sen julkaisua todella innostuneena!

Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat