Kirjoitukset avainsanalla ttk

Tanssitaan Unicefille - Viivi Pumpanen ja Jukka Haapalainen <3
Tanssitaan Unicefille - Viivi Pumpanen ja Jukka Haapalainen <3

Vielä kerran TTK-parketille

Huomenna sunnuntaina koittaa jänskättävä hetki. Unicef Tanssii Tähtien kanssa-lähetyksessä näytetään koskettavan Mosambikin matkan insertit.  Tässä pieni pätkä matkatunnelmista:

unicef-ttk/artikkeli/raakel-lignellin-matkakertomus-mosambikista/4535728 

Meikkiksellä on kunnia myös vielä kerran tanssia ttk-parketilla. Nyt on siis tämän mamman saatava kintut jollakin konstilla ojennukseen.

Tanssikorkkarit eivät edelleenkään tunnu luontevilta. Painopiste ja jalkaterän sisäsyrjän käskytys tuntuu taas ylivoimaiselta. Noh, käskytetään, käskytetään...tämäkin on tahdon asia... Mutta vaikka vähän hirvittääkin - tai aika paljon... niin toki olen euoikeutettu kun saan taas tanssia! Harjoitus-aika on tosin ollut lähes olematonta Janin kiireiden vuoksi. Niinpä kävin viime viikonloppuna Vierunmäellä Dance&Play-leirillä muistelemassa tanssin saloja. Huikea Sirpa Suutari-Jääskö piti tekniikka-tunteja ja pakkohan se oli myöntää...en osaa pätkääkään... palvovin katsein seurasin Sirpan liikettä. Miten joku voi tanssia niin täydellisesti...aah ja voih! Yritin copy-paste-toimintoa: katso, kopio ja siirrä itseesi. Kumma kun ei ihan toiminut...

Sirpan ja Jukan huikeaa tanssia näemme myös Unicef-lähetyksessä. Jee!

Tällä viikolla olen käynyt pelastautumassa Kia Lehmuskallion chacha-tunneilla uskaltautuakseni eilen oman Jani-open kanssa studion parketille. 

Huijui, vuoden tauon jälkeen tuntui hassulta tepastella kristallikruunujen alla. Saa nähdä iskeekö huomenna h-hetkessä sama vanha huippu-fiilis. Toivottavasti! Pitäkää peukkuja! On taas pistettävä kaikki ajatukset tekniikasta ja askelista herran haltuun ja heittäydyttävä musiikin ja tanssin vietäväksi. Syteen tai saveen!

Mikäli et jo ole Unicefin kuukausi-lahjoittaja, huomenna on oiva tilaisuus sellaiseksi ryhtyä. Autetaan maailman lapsia! MTV 30.11.klo 19.30 tanssii-tahtien-kanssa/unicef-ttk

Kommentit (5)

1/5 | 

Minusta TTK:n tanssiesitykset ovat jopa parempia kuin ammattitanssijoiden esitykset, jotka näyttävät niin konemaisilta.

TTK:ssa tähdet eläytyvät aidommin ja TUNTEVAT tunteen kun taas ammattitanssijat "ESITTÄVÄT tunteen"...

Toivottavasti Tanssii tähtien kanssa jatkuu vielä ensi syksynäkin.

Kiva oli seurata sinunkin tanssitaivalta viime vuonna!

-Irmelin-

2/5 | 

Olit upea Tk Unicefin jaksossa, koskettava ja aito. Lapset, rakkaus ja välittäminen. Ihanat Jukka, Sirpa, Viivi ja Sie. Arvostan sitä, että menitte paikan päälle ja koitte jotain mitä me emme täällä Suomessa koe. Asiat on täällä kuitenkin niin hyvin. 

3/5 | 

Voi Raakel, kaukana olit eilisessä ohjelmassa siitä, missä olit silloin kun olit joka lehdessä uuden ulkomuotosi kanssa. Olisi kannattanut jatkaa vhh linjalla, koska se sinulle sopi ja sitä aikoinaan kehuit. Itselleni nimittäin on käynyt samoin, vhh:sta takaisin normaaliin suositeltuun...vaan kuinka kävi, lähes kaikki takaisin. Nyt käsi sydämellä olen siirtymässä takaisin siihen hyvään....nöyränä. Enkä kuulu niihin mollaajiin ja niihin jotka eivä tsinua siedä. Sinähän olet minun idolini....mutta parjhaillekin voi käydä niin. Ei kukaan jaksa lopun elämäänsä jumppaa monta tuntia päivässä, viikossa. Jatketaan yhdessä tätä matkaa ja näytetään kaikille, että retkahduksesta voittoon :). Hyvää joulunodotusta. t. Lilli

4/5 | 

Mietin jo viimevuosina mikä ihmeen hinku ja halu sinulla oli patsastella jokaisen lehden ja julkisuuden palstoilla meikeissä, tälläytynyt, paljasta pintaa näyttäen jne. Eilisessä Tk:ssa olit aito ja aikuinen nainen, paljon uskottavampi ja inhimillisempi kuin se hahmo joka kirkui joka lehden kannessa laihtumista ylistäen ja siitä bisneksen tehneenä. Ei, ei, ei. Olet nyt kaunis, aikuinen nainen. Paljon enemmän sinua ja tavallista suomalaista naista kuin se mitä edustit vuosi sitten. Hyvää joulunodotusta, nautitaan siitä että saamme olla terveitä!

5/5 | 

Raksu, sun ei tarvi laihduttaa enään ja bisnes laihdutuksen jne. ympäriltä olkoon ohi. Toivon sydämestäni näin. Juontohomma esim studio 50 on kiva, hyviä aiheita sinulta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat