Kirjoitukset avainsanalla mun treenari

Loppu häämöttää
Loppu häämöttää

Mun Treenari-haaste

Viikot rientävät. Tänään taas klo 17 on aika vaihtaa kuulumisia haasteen sujumisesta chatissa. Itselläni vähän harmitusta, kun lonkka kipeytyi ja kortisoinpiikin jälkeen pitää himmailla viikko. Tosin en kärsisikään mitään tehdä. Mutta periksi ei anneta. Voimia ja iloa päivään kaikille!

Ja jos joku vielä haluaa päästä mukaan tanssin pyörteisiin, aloittelijakin pärjää menossa mukana. Helatorstaina Vierumäellä!

- Raxu

Kommentit (9)

2/9 | 

Joo, näitä erilaisia remppoja ja pudotuksia lanseerataan julkkisten avulla; joku näissä projekteissa aina tienaa euroja ja köyhä kansa jää kuolaamaan ja nuolemaan näppejään, kun ei kykene mukaan erinäisistä syistä johtuen; tekniikka, talous; ihmisyys....

3/9 | 

Hei Raxu,

katsoin sun haastattelun studio55:ssä / Jukka Virtanen...

ja mietin, miten sun '5 kg:n pudotus-projekti' sujuu?

t.  painon kanssa kamppaileva Jenna Korialta

4/9 | 

Voi Raakel, sulle on näköjään käynyt samoin kuin monelle muulle laihduttajalle, eli kilot ovat tulleet melkein tuplana takaisin, siksi kai käytät vanhoja kuvia menneiltä vuosilta kaikissa teksteissäsi..

Kaikille mukavaa ja rentouttavaa kesää!

T. onnellinen mummo

5/9 | 

Voi Raakel,

miksi menit muuttamaan tuntun, turvallisen ja toimivan Heikkilän dieetin Raakelin dieetiksi?

Kyselee Elli Lapualta

 

6/9 | 

Ensin laihdutetaan rajusti, sitten lihotaan taas kaikki takaisin ja taas laihdutuskuuri päälle. Sitten kaiken maailman selitykset miksi lihotaan takaisin.

7/9 | 

Olet kyllä rajusti lihonnut. Ai kauheeta, ompa rajua katseltavaa aamuteeveestä. koitahan laihduttaa:)

8/9 | 

Olet kyllä rajusti lihonnut. Ai kauheeta, ompa rajua katseltavaa aamuteeveestä. koitahan laihduttaa:)

9/9 | 

Hei Raakel 

Tsemppiä sulle. Ja voimia! 

Sä oot upea ihminen, ja kaunis ku mikä.

Nyt on vaikeata. Voin vain kuvitella sun säryt ja kivut. Ja just pahimmassa paikassa - lonkka ja ristiselkä. Keskellä kroppaa. Siinä ei paljon liikuta. Voi sua. Jos pystyisin, antaisin sulle jaksuhalin.

Muista, sä et oo epäonnistunut. Elämä vaan heittää eteen ihan pyytämättä haasteita, jotka ei aina oo kivoja. Se on tuttua meikäläisellekin. Ja aina riittää päivittelijöitä. Mä toivon, että sun ympärillä ois joukko läheisiä, jotka tukee sua vaikeimpienkin hetkien yli.

Toivon sulle kaikkea hyvää ja ihanaa - oot sen ansainnut.

T. Raija 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ilon kautta jumpille
Ilon kautta jumpille

Mun treenarin haaste edennyt jo puoliväliin.

Kevätväsystä ja pienestä sairastelusta huolimatta on perusvire kohonnut ja painokin mukavasti alun nikottelun jälkeen laskusuuntainen, lähes 3 kg näyttää puntari muutosta. Tänään klo 17 jutellaan koko porukan kesken kuulumisia. Muistakaa olla linjoilla Mun Treenarin chatissa!

Ja Mun Treenarin Raxun haaste ladattavissa älypuhelimiin edelleen! Eli vielä ehtii mukaan, tervetuloa! Porukka antaa voimaa!

T. Raxu

Kommentit (0)

Mun treenari chatissä tänään klo 17
Mun treenari chatissä tänään klo 17

Mun Treenari

Vauhdikas, mahtava startti Mun Treenarin porukassa! Olen itsekin tosi innostunut! Tänään taas klo 17 tavattavissa chatissä Mun Treenarin "-5kg Raxun kanssa" - haasteessa!

Ollaan kuulolla!

T. Raxu

Kommentit (7)

1/7 | 

16.4.2015.    MOI IHANA RAXU.  KIRSTI KYSYY VOINKO VIELÄ TULLA MUKAAN? MINULLA ON TULLUT 5 KG LISÄÄ PAINOA AIVAN YHT'ÄKKIÄ. PUHELIMENI UNOHTUI VIIME KESÄNÄ MÖKILLE, JOTEN OTTAISIN OHJEESI SÄHKÖPOSTIINI, JOS SE OLISI MAHDOLLISTA. Kirjoitan tähän varmuuden vuokai sähköosoitteeni: pianokirsti@gmail.com, Yst. Kirsti Laakkonen 

                                                                           Ekmaninkatu 6 A 31,                                                                                   20230 TURKU, puh.                                                                                              0400630955

Kiitän vastauksestasi etukäteen

3/7 | 

Hei Kirsti,

Mainiota, että kiinnostuit ohjelmasta, mutta valitettavasti sen irroittaminen MunTreenarista on mahdotonta, sillä ohjelma käsittää tekstin lisäksi videoita, linkkejä ja tietenkin sen hyvinkin tärkeän vertaistuen eli chat-keskustelun.

Kaikkea hyvää kevääseesi,

Liina Putkonen, MunTreenari

7/7 | 

Aivan niin, sillä jokainen joka on nähnyt esim. vain MTV:n kesämainoksen huomaa, että tietyllä juontajalla itsellään noi kilot ovat jo karanneet käsistä aikoja sitten. Joten...

Kevättä
Kevättä

Remppaillaan yhdessä Mun Treenari-chatissä!

Reilut 3 vuotta viikoittain teidän kanssa on ollut hieno taival. Nyt Raxun remppailu siirtyy toistaiseksi Mun Treenari-applikaation puolelle. Tänään alkaa haaste - 5 kg kuudessa viikossa. Tulethan mukaan kevät-talkoisiin! Tämä onnistuu lataamalla MunTreenari-appi. Tiedossa mm. ruoka-ohjeita, treeni-vinkkejä sekä yhteistä zemppaamista. Mikäli ilmenee teknisiä haasteita, kuten valitettavasti välillä käy, olethan yhteydessä muntreenari@sanoma.com

Olen live-chatissä tavattavissa huomenna tiistaina 14.4. klo 17. Jutskaillaan siellä!

Olin viikonloppu-reissussa Münchenissä ihanien ystävien vieraana. Hemmottelua, naurua ja herkuttelua piisasi. Nyt onkin täydellinen hetki siirtyä kohti kevenevää kevättä teidän kanssanne.

Tänään eka haaste-aamu alkoi vihersmoothiella ja banaaniletuilla. Pieni happihyppely hauvelin kanssa ja työrupeaman jälkeen lounaaksi lehtikaali-kalkkuna-wokkia sekä tomaatti-sipuli-salaattia. Ja lasi vettä aina kun muistaa. Illalla uuden saliohjelman kimppuun ja sen päälle hemmottelua tanssitunnilla. Mun haaste on käynnissä! Onko sun?

 Tässä kohtaa kiitän jokaista ihanaa blogini seuraajaa! Ehkä jatkossa taas tavataan täälläkin osoitteessa :-)

Huomisesta lähtien kirjoittelen erilaisista teemoista osoitteessa apu.fi. 

Mutta nyt tytöt ja pojat, haasteen kimppuun ja tapaamisiin

KIITOS

Kommentit (2)

1/2 | 

Hei,

 

Kiitos Raxu blogista jota olen alusta asti seruannut. Nyt kyllä kismittää että siirryt sellaiseen paikkaan jossa en voi olla mukana koska en omista älypuhelinta enkä tablettia :-(

Terveisin Immu

2/2 | 

Immu, kiitos ihanasta viestistäsi!

Ehkä tavataan jonkin ajan päästä taas täälläkin! 

T. Raxu

Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat