Blond Me

Sadepäivän kunniaksi istahdan pitkästä aikaa koneen äärelle. Viikko on ollut täynnä työkiireitä ja poikkeuksellisia juttuja. Pää kirkastettiin aluksi TS-salongissa vuosikausia hiuksiani hoitaneen Hilkka Stenbergin hellässä käsittelyssä. Tämän kesän sana onkin Schwarzkopfin Blond Me. Peilistä katsoo suorastaan valaistunut blondi. Viikon palaverit ja kuvaukset sujuivatkin kepein askelin, mieli lapsellisen hyvänä kampaajan jäljiltä. Blondeilla vaan on hauskempaa ;-)

Olen aina pelännyt purjehdusta, meri elementtinä on kunnioitusta herättävä ja olenkin nauttinut siitä eniten mökin rannalta käsin. Torstaina pääsimme päiväretkelle ystävien purjeveneellä. Sää oli maissa mitä hienoin, aamukahvit Kauppatorin rannassa lupailivat ihanteellista purjehdussäätä. Näin olikin Suomenlinnaan saakka, jonka jälkeen meidät ympäröi ankara sumu. Tuultakin riitti ja kyyhötin kroppa jäykkänä veneen nurkassa sen keikkuessa ja kipparin nauttiessa kallistelusta meikäläisen panikoinnille nauraen. Horisontissa häilyi laiva tummin purjein ja sumu, joka välillä hävitti sen ja yhtäkkiä se taas tupsahti melkein viereen…kuin aavelaiva. Sumu minut lopulta kuitenkin pelasti, keli kävi niin ikäväksi, että kokeneet purjehtijatkin luovuttivat, laittoivat moottorin turvallisesti putputtamaan ja näin saimme viettää aurinkoisen piknik-illan Suomenlinnan vieras-satamassa. Graavilohta pippuroituna, halloumi-salaattia ja mansikoita. After-sailing olikin enemmän kuin mieluisaa, mutten vielä tämän reissun perusteella tehnyt ostotarjusta paatista. Nuoruutensa meripartiolaisena viettänyt puoliso saa siis jatkaa haaveilua yhteisistä purjehdusreissuista…itselleni taitaa riittää päivän mittaiset vierailut…nimimerkillä vieläkin niska jäykkänä piste com…mutta kesätukka valmiina, here we come Bromarf!

Vielä huomenna pääsen salille, sitten on kesätauon aika. Podenko ero-ahdistusta? Yllättäen en. Keho taitaa jo kaivata kesälaitumille. Lenkkarit, simpparit ja jumppakuminauha mukaan. Ja mikä tärkeintä, säkillinen kirjoja!

Kommentit (2)

Tarja
3/2 | 

Hei Raxu!

Olen ollut "joron jäljillä" yli kuukauden! Ruokavalio muljahti TAAS kevään aikana tosi huonoksi.
TAAS on saada otetta.
Monta viikkoa meni hyvin ja olo oli hyvä, sitten ote irtosi kevään juhlien aikana. Sitä on kuin
alkoholisti, yksi hörppy ja taas viedään!
Auta! Kerro hitossa se viisasten kiven sijainti niin menen sen hakemaan! Kaivan vaikka kuinka syvältä, kunhan vain löydän. Tässä alkaa jo iskeä pakokauhu ja kuoleman pelko!
Myös muut kanssa sisaret, auttakaa minua poloista pois tuuttien ja ruisleivän lumoista.
Raxu, sinulla on kesätauko, minulle pitäisi saada päälle kesävimma!! Kesälomalla olisi aikaa, mutta kun jalat painavat ja olo p..a. Joo joo, pienet muutokset, mutta kun kiloja on miljoona niin siinä ei pienet muutokset auta! Parsinko suuni suppuu vai laitanko kädet käsiraudoilla selän taa? Ja eikä aikaakaan, kun
vedän ruisleipää varpaillani oikein notkeana :)
Nyt lähden kukkapenkin kitkentää ettei persaus juutu tuoliin!

t. Tarja

emmi
4/2 | 

Heippa!

Hauskaa kesää kaikille,toivotaan lämmintä ja mukavaa.Mä kyl varmaan käyn jumpissa ym.. ettei "makkarat "pääse villiintyy kesän aikana:)Odotan uimista meressä,järvessä.......ihanaa.
emmi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla