Chili con lepo

Laiskottelu-ilta! Lapset kotona, liedellä tulinen chili con carne porisemassa ja kaapissa minttusuklaan makuinen SoLowCarb-proteiinipatukka odottamassa myöhäisillan tv-löhöilyä. Eilisen raivokkaan rakkaat tehomuokkaus-attack-cxworx-tunnit tuntuvat nautinnollisesti vielä kehossa ja päätin tämän illan sijaan mennä huomenna aamu-pumppiin ja combattiin, itselleni tyypillisestä aamutahmeudesta huolimatta. Nautin siis keskellä viikkoa harvinaisesta lepopäivästä. Ihanaa ja outoa. Tiedän, ettei pienintäkään syytä huonoon omaantuntoon, pikemminkin päinvastoin, välipäiviä pitää jäädä kalenteriin enemmän jatkossakin. Silti jokin übertunnollinen suorittaja vähän kuiskii, että noniin, nytkö alkaa lipsuminen, kun vakitunnilla on sijainen ja et jää oma-ohjaajalle kiinni lintsauksesta… Kuittaan sopottelijalle päättäväisesti, että HAH, salli mun nauraa ja täytän lautasen wok-kasviksilla sekä höyryävällä liha-papu-padalla, päälle nakkaan vielä kourallisen juustoraastetta. Sitten heittäydyn sohvan pohjalle oman ihanan koiruuteni Veran kanssa ja itse asiassa on melko samantekevää, mitä töllöstä tulee. Tämän illan funktio on vain ja ainoastaan relata.

Kommentit (8)

Anneli
10/8 | 

Onnea Raxu!
Olet ollut erittäin kaunis ja naisellinen nainen ennen elämäntapamuutostasi, mutta laihtumisesi on tehnyt sinusta naisellisen ja kauniin hoikan Raxun.
Itse kokeilin karppausta mieheni kanssa kolmen kuukauden ajan ja paino tippui, mutta kolesteroliarvot pomppasivat pystyyn näin lyhyessä ajassa. Nimenomaa kokonaiskolesteroli ja se huonompi LDL-kolesteroli. Veren rasva-arvojen noustessa myös verensokeri-arvot nousivat. Muuten karppaus oli tosi mukava kokemus, syödä sai ihan mukavasti ja paino tippui. Vältän edelleen valkoista viljaa ja perunoita, koska niitä syödessä ruokahalu vain kasvaa ja rasvoissa siirryin ruokaöljyyn ja margariiniin.

Katja
11/8 | 

Samaa ajattelin tulla sanomaan kuin edellinenkin: Olet aina ollut kaunis nainen ja ylväästi oma itsesi, mutta kerrassaan upea olet nytkin. Nostan hattua ja kannustan jatkamaan terveellisiä elämäntapoja!

Katri
12/8 | 

Hei Raakel!

Onnea hienosta suorituksesta!
Samaistun jollain lailla sinuun, ja tarinasi on "herärättänyt minut". Luin lehdestä tarinasi nyt viikolla ja sieltä löysin blogisi nimen. ja nyt ensi kertaa eläissäni työ ja kotikiireiltä luen blogia ja kommentoin sitä. Itse olen vuoden 2010 kesästä laihduttanut 30 kiloa. tavoitteena on saada vielä 20 kiloa pois. Nyt työn vaihdon ja pienten lasten arjen kanssa laihdutus on ollut tauolla, mieheni tekee pitkiä työpäiviä. iltaisin olen kotona yksin hoitamassa alle kouluikäisiä lapsiani. Aikaa urheilulle ei todellakaan ole. Ja kiireessä laihdutus usein unohtuu. Mutta tänä aamuna sinun inspirpoimana Raakel, heräsin ennen muita ja lähdin tunnin lenkille. Nyt alkaa viimeisten 20 kilon karistus!

emmi
13/8 | 

Hei,moi!

Kiitti taas vinkeistä ja ruoka ohjeista:)Onko käyttämäsi aloe vera verkostomyynnistä?Minkä niminen firma?Mukavaa viikonloppua kaikille ihanille ja reippaille naisille:)emmi

Pärlhöna
14/8 | 

Olet hienona esimerkkinä meille kaikille plus - naisille! Olen pitänyt sinua aina oikein kauniina naisena, kaikkine kiloinesi :D ja sinusta tulee myös sisältäpäin upea kauneus ja aitous. Itse kirjoittelen sohvanpohjalta armottomassa flunssassa, kuumeilu onneksi jo taakse jääneenä... Tämä on jo kolmas kunnon "räkätauti" tänä vuonna! Minulla on viimeksi lapsena kipeänä lämpö noussut lukemiin 37 tai 38!? Mutta koskaan ennen en ole myöskään painanut näin paljon kuin nyt, yli 100 kg ( en edes tiedä tämänhetkistä tarkkaa painoa ja vaa'an paristot ovat tyhjät.. ) ja pituutta minulla 175 cm. Muodokkuutta olisi hyvä siloittaa jo sulavammaksi. :D Energiataso olisi aivan toinen!!! Minua on viimeiset puoli vuotta "väsyttänyt"... Olen blogisi luettuani havahtunut myös, että pitää tehdä päätös ja pitää se terveellisemmistä elintavoista. Olen aikaisemmin "herännyt" monta kertaa, pari kertaa vähähiilariseen ja kerran jopa raakaravinnon ym. luomuruokien ihmeelliseen maailmaan. Nyt vain pitäisi tämän taudin jälkeen saada se pysyvä päätös liikkumisesta ja ravinnon optimaalisuudesta ja tasapainottamisesta minulle sopivaksi! Sinä olet löytänyt itsellesi sopivan tavan toimia, ja se toimii! :D Paljon tsemppiä kuntokuurisi toteutukseen.. :)

Maikki
15/8 | 

Hei ja onnea hienosta saavutuksesta! Yhdyn edellisiin ja totean, että olet aina ollut hyvän näköinen kilosita riippumatta. Siihen varmaan vaikuttaa myös silmistä lähtevä hymy, positiivinen ilmeesi ja elämänasenteesi.
Aloitin itse "uuden elämän" viime syksynä. Ei mitään radikaalia, jätin vain pois nuo pahimmat hiilarinlähteet perunan, pastat, riisin ja pulla- ja leipäherkut. Paino tippui melkein itsestään lähes 10 kg. Tammikuun alussa aloitin Peronal Trainerin ohjaamana kuntosaliharjoittelun. En ollut ikinä ennen käynyt kuntosalilla tai jumpissa! Nyt olen täysin koukussa tähän kuntoiluun. Vaikka paino ei ole tippunut kuntoilun aikana kuin vain n. 5 kg, vaatekoko on pienentynyt yhteensä nrosta 48/50 numeroon 44. En edelleenkään ole millään kuurilla, olen vain yksinkertaisesti muuttanut elintapojani. Olo on mahtava! Kannustan kaikkia reippaasti ylipainoisia tiputtamaan ainakin sen 10 kg, jo se vaikuttaa kuntoon parantavasti. Upeaa kevättä sinulle, perheellesi ja muille blogin lukijoille!

raakel lignell
16/8 | 

Anneli, hienoa, että olet löytänyt itsellesi toimivan tavan voida paremmin! :-)

Arja, ja Katja, kiitos kannustuksesta <3

Katri, WAU, olet tehnyt jo hurjan duunin!! Jatka omaan tahtiin ja nauti joka hetki paremmasta olosta!!

Emmi, AloeVeraa myydään tosiaan verkostomyynnissä, ainakin ForEver ja LR nimisinä löytyy. Reipasta viikon alkua lumesta huolimatta ;-)

Pärlhöna, voimaa ja iloa uuden zempin alkuunsaantiin! Tiedät, että jokainen päivä palkitsee kun vaan saa aloitettua.

Maikki, mahtavia tuloksia olet saavuttanut! Ja nimenomaan se oma parempi olo on se juttu, ei vaaán lukemat!!
Nautitaan kevään odotuksesta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla