Cityhiihto vei sydämen

Olympiastadionin maaliviivat pöllysivät tällä kertaa lumesta. Sain hiihtää reilut 5km maailman mahtavimman porukan kanssa! KIITOS KAIKILLE Raxun tiimiläisille!

Olen ylpeä jokaisesta!

Tuoretta lunta pyrytti taivaan täydeltä, monelle se toi melkoisesti haasteita suksien kanssa. Useampikin tuli maaliin parin sentin kakkurat pohjissa, mutta silti hymyssä suin. Maskarat oli asiaan kuuluvasti poskella itse kullakin, mutta yhteen ääneen totesimme haluavamme tätä lisää ?

Ohessa videolinkki, josta voitte nähdä pikku paloja päivän fiiliksistä. Kuvissa mukana Hyvä Terveys-lehden päätoimittaja Taina Risto, juontajat Anna Perho ja Jarkko Valtee, Juha Mieto sekä Raxun tiimiläisiä Cityhiihdossa 2013. Kiitos tästä kameraMiehelleni ?!

KLIKKAA TÄSTÄ :          https://www.youtube.com/watch?v=QImywBXb0_E

Kommentit (2)

emmi
3/2 | 

Magee fiilis teillä oli siellä ainakin.Liikkuminen on kyllä hauskaa.Kiitos video pätkästä:)
Mukavaa viikkoa.

Pirkko
4/2 | 

Ihana hyväntuulen blogi. Kiitos jutuistasi, niitä on mukava lukea!

"Maskarat oli asiaan kuuluvasti poskella", näin ei tarvitse olla! Sensai Mascara 38°C on vedenkestävä ripsiväri, jonka poistamiseen tarvitaan vain 38-asteista vettä. Ripsiväri kestää kosteuden, hien ja kyyneleet. Aivan ehdoton urheiluhullun ripsari, itse en enää muita käytäkään. Naama hohkaa treenin jälkeen punaviininpunaisena, mutta ripsivärit on siellä missä ne kuuluu ollakin :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla