Dancing Queen

Lauantai-aamu valkeni aurinkoisena ja suuntasin auton nokan kohti Helsingin Etnofitness-studiota. Pääsin testaamaan uutuus-tanssituntia nimeltä Booiaka, jossa on vaikutteita hip-hopista, reaggetonista, brasilialais-ja lattarimaustein. Jamaikalais-lontoolaisen ohjaajan liike oli rentoa, sykkivää, kimmoisaa, mutta samalla raukeaa. Kun piti katseen tiukasti hänessä, pystyi kuvittelemaan itsensä kuumempanakin dance-queenina. Illuusio tosin haihtui silmänräpäyksessä, kun katse harhautui peiliin. Siellä puuskutti joukko tunnollisia ja tiukkoja suomalaisnaisia trendikkäissä jumppa-asuissa. Kropat sheikkasivat vaihtelevalla menestyksellä. Vauhdikas ope lohdutteli hymysuin joka välissä, ettei saa lannistua…että keinuvan, rennon liikkeen löytää kyllä, kun vaan treenaa tarpeeksi monta kertaa ja antaa alitajunnan tehdä välillä työtä. Kaivankin nyt sexy-mama-asennetta seuraavaan kertaan.
Miten hauskaa voikaan tanssi olla! Ajelin kotiin rentoutunein mielin, naama hangonkeksinä.

Vaihdoin hiihtokamat päälle ja sain nauttia tänään toistamiseen jotain ennenkokematonta: Suksi luisti aivan itsestään. Ihan kuin jokin näkymätön olisi kuljettanut. Miehen kanssa kikateltiin uskomatonta keliä ja kirkkaita hankia. Nimesimmekin touhun Liitohiihdoksi ja heti piti päästä naapureille vaahtoamaan uskomattomasta uudesta lajista.

Nyt kanapadan päälle aion uhkailla omaa nuorisoa uusilla moveseilla lauantai-illan ratoksi.
Hot or not ?

Kuvassa Booiaka - opettaja James Renaldo lajin luojan kanssa.

Kommentit (4)

Irene
5/4 | 

Moi Raxu!

Vihdoin vihdoin tuo kirjasi kolahti postilaatikosta, jopa sitä olen odotllutkin. Mahdoton (no, ihan mahdollinen) sumatöitä vielä tehtävänä, mutta paneudun kirjaan illalla oikein kunnolla. vilkaisin ihan ihan nopeasti kohtaa, jossa mainitsit tuosta liikunnan aloittamisen hankaluudesta. Voi hitsi kun olisin toivonut suurempaa tuskan tunnetta ja vuodatusta. Aika maltillisesti tuota aloitusta kuvailit, mutta ällistelen koko ajan että miten muka jo parin kuukauden harjoittelun jälkeen zumbassa hymyilyttää? Nyt lähinnä muita hymyilyttää mun oma kankea kummallisen näköinen liikehdintä..Edelleenkin olen itse lähes kuoleman kielissä jokaisen jumpan jälkeen. Voimailu sentään hoituu hyvin vanhana lajin harrastajana , vaikkakin pitkän tauon jälkeen, mutta osaan ja pystyn kohtuullisesti rutistamaan rautaa ruttuun. Ja painokin junnaa jne. jne. eli päin peetä tällä hetkellä..

hohhoijaa, oli tarkoitus laittaa kiitokset kirjasta ja tsemppausta sinulle mutta luiskahdin jälleen tähän ruikuttamiseen, pahoittelut tästä. En ehkä kuitenkaa käyttäisi Bull Mentulan kommenttia "läskit keksii aina tekosyitä", mutta joskus on pakko selitellä itselleen jos tavoitteen saavuttaminen tuntuu vain venyvän, sellaista se on..

Ihana keväinen talvipäivä, nautitaan siitä ja leppoista alkavaa viikkoa !

lämpimästi

raakel lignell
6/4 | 

Irene,

Kyllä saa vuodattaa :-)
Sulle on tuttua kuntosali-puoli, siksi se tuntuukin sujuvan jo paremmin. Jos taas zumba on ihan uusi juttu, niin toki se vie enemmän aikaa päästä fiilareihin.
Mulla itseasiassa ihan päinvastainen tilanne, nuoruuden liikunnat olleet salsaa ja aerobicia - siis se vähäninen, mitä tuli tehtyä eli jostain selkäytimestä löytyy aiemmin tehty liike ja näinollen kropan vastustus ei ole sen lajin kohdalla yhtä kovaa. Itse taistelen edelleen punttisalin kanssa...ei meinaa millään maistua...
Zempataan eteenpäin!
Toivottavasti löydät kirjasta vinkkejä, joita voit soveltaa omassa elämässäsi!
VOIMIA!
T. Raxu

Sofia
7/4 | 

Hei Raxu! Olen mielenkiinnolla seurannut upeaa remppaasi! Itsekin olen reilun viikon ollut ilman hiilareita ja olo on energinen ja pirteä. Myös pahimmat turvotukset on lähteneet. Painoa en ole uskaltanut vielä punnita, sillä jos mitään ei ole lähtenyt niin turhaan masennun, ehkä kun kuukausi on kulunut uskaltaudun vaaalle :) Kirjasi tilasin jo reilu viikko sitten ja malttamattomana sitä joka päivä odotan, vaan vielä ei posti ole sitä postilaatikkoon kantanut. Onkohan toimitusaika kuinka pitkä? Kiitos kivoista blogi kirjoituksistasi ja onnea mahtavasta painon pudotuksesta! Ihanaa kevättä sinulle ja perheellesi!

raakel lignell
8/4 | 

Sofia,
Onnea, että olet saanut aloitettua itsesi hoitamisen! Olo palkitsee tosiaan nopeasti ja vaakalukemakin takuulla jonkin ajan päästä. Mutta tärkeintähän onkin se oma olo :-)
Kirjan toimitus ei pitäisi viikkoa kauempaa kestää.
Kerrothan sitten sen luettuasi, mitä olit mieltä.
Iloa ja voimaa viikkoosi <3

T. Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat