Vera & vauveli
Vera & vauveli

Pennun lumoissa

Voi pienuutta! 

Esikoistytär tupsahti mökille uuden perheenjäsenen kanssa. Yllätyksenä tuli 11 viikkoa vanha - tai siis nuori koiranpentu. Neljän rodun risteytys. Ensin ajattelin, että ou nou...sehän se tästä vielä puuttukin...mutta voi suloisuutta...eihän sellaiseen hellyyttävään tullukkaan voi kuin rakastua. Tämän viikonlopun on kasassa perheen nuorisoa tyttö-ja poikakavereineen oikein joukolla ja mökin majoitustilat ovat rajalliset, joten vauvan yöpisuja ja itkuja jaettiin porukalla. En ollut ajatellut moiseen enää joutuvani...mutta silti hymyssä suin ollaan kaikki pyöritty liikuttavan pennun ympärillä koko päivä. 

No entäs sitten Vera, perheen arvoisa prinsessa? 4-vuotiaan kypsän ladyn viileällä arvokkuudella se on antanut pennun toilailla ympärillä, välillä vähän loukkaantuneita silmäyksiä luoden. Sitten taas mamin kupeeseen lepäämään, syvä huokaisu ja unta. Koiran unta.

On vähän muutakin ehditty sentään. Pelattu Mahjong-maraton. Maailman koukuttavin peli!

Ja syöty mansikoita!

 

Kommentit (3)

4/3 | 

Mulla on kans Mahjong, perintöä kummitädiltä. Ihana peli! Jäljellä vielä heidän "pennipussit" joilla illan jännittävyyttä jatkettiin =) Anna

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla