Kiertueen välipala- tuokio pelasti "kielletyltä" paastolta
Kiertueen välipala- tuokio pelasti "kielletyltä" paastolta

Postaus tuotettu yhteistyössä Valion kanssa

Raxun remppa-kiertueella Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä on ollut uskomattoman intensiivinen tunnelma. Liikuntatieteilijä Eija Holmalan ja päätoimittaja Taina Riston kanssa olemme kotimatkoilla huokailleet suomalaisten naisten – ja muutamien miestenkin avoimuutta, rohkeutta ja vilpittömyyttä, jolla he ovat lähteneet liikenteeseen. On onnellista  saada jakaa kokemuksia, ajatuksia, pelkoja sekä unelmia.  Kiitos teille jokaikiselle osallistumisesta! Keskiviikkona repäistään vielä Oulussa. Sitten on kesäloman vuoro. Autuasta sekin!

Tien päällä huomasin taas, miten helposti säännöllinen ateriarytmi haihtuu taivaan tuuliin. Kuulijoille paapatamme sen ehdottomasta tärkeydestä, jottei nälkä riistäytyisi holtittomaksi ja ilta menisi sohvan pohjalla puputtaessa nonstop ilman minkään kylläisyys-kellon hälytystä. Niinpä pelastauduinkin joka reissulla maistatus-lahjana olleilla Profeel proteiinijuomilla. Se säilyy myös huoneenlämmössä ja siksi soveltuu loistavasti reissuevääksi. Näin ei jäänyt kammottavia 8 -10 tunnin ”paastoja” ja iltamyöhällä kotiutuessakin oli vielä fiilikset hyvät.

Pari viikkoa sitten hehkutin laku-makua. Nyt taas vannon vaniljan nimiin. Maku on sopivan lempeä,  näin kesällä toimii myös vaniljapirtelön korvikkeena oikein reilusti kylmennettynä. Eija puolestaan kertoi lämmittävänsä kahvin  makuista profeel-juomaa. Loistava iltapäivän pelastaja! Itse kokeilin lorauttaa suklaa-versiota kahviin maidon sijaan. NAM!

 

Eija vauhdissa ohjaamassa jumppatuokiota kiertueella

Tänään oli aamulla lentävä lähtö kukonlaulun aikaan. En ole synnynnäinen aamuvirkku enkä varsinkaan mestari syömään reilua aamiaista niin varhain. Kokemuksesta tiedän kuitenkin, että jotain proteiinipitoista kannattaa kahvin kaveriksi elimistölle antaa, muuten lopahtaa puhti jo ennen puoltapäivää. Söin siis purkin rahkaraetta – 3marjan makuisena. Olin pihdannut lempimakuani pari viimeistä purkkia hyllyn perälle pahan päivän varalle.

 

Suursuosikkini Profeel-perheestä on edelleen maustamaton jogurtti. Sen käytön variointimahdollisuudet ovat rajattomat. Tässä jälkkärin osana: mantelijauhosta, tummasta kaakaojauheesta sekä neitsytkookosöljystä leivottu mudcake marjoilla sekä jogurtilla, johon vatkasin ripauksen steviaa sekä kardemummaa. Kuka kaipaa enää kermavaahtoa…

Lisää mun välipaloista ja ajatuksia matkan varrelta voit zekata videoklipeistä:

https://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/kampanja/10_kysymysta_raxulle_videolla

Kommentit (6)

8/6 | 

Hei!

Kiitos mukavista blogikirjoituksista. Kirjoitit Hyvä Terveys-lehden Raxun remppa-tekstissä, että olet hurahtanut lakritsin ja piparmintun makuiseen vihreään teehen. Minkä merkkistä tämä tee on ja mistä sitä saa?

Terveisin, makeanhimoon helpotusta etsivä :)

9/6 | 

Heissan,
että mua harmittaa kun en mahtunut Ouluun kuuuntelemaan sua!
Mutta tervetuloa Ouluun!
t. Tarja

10/6 | 

Tarja hyvä, tule ihmeessä Oluluun tapaamaan meitä!! Aina me yksi saadaan mahtumaan!! ELi sydämellisesti TERVETULOA!!!

T. Raxu

11/6 | 

Sulla on kivan näköisiä vaatteita aina kuvissa. Missä kaupoissa yleensä shoppailet? Olisiko mahdollista valaista???? Ihanaa tulevaa keskikesän juhlaa :)

12/6 | 

Hei,

Kysyit piparminttu-laku-teestä. Kaapissani on Yogitea-merkkisenä, ehkä löytyy muiltakin merkeiltä. Jos ei valmiina sekoituksena niin voihan itse sekoittaa makuja :-)

Nautinnollisia tee-hetkiä sinulle!

Vaatehankinnat ovatkin vaikeammin vastattavissa...yleensä shoppailen reissuilla. Kotona olen aika ketju-kauppa-shoppailija akselilla H&M, Lindex, Ginatricot, BikBok, Monky, Mango. Stockmanilta tulee myös hankittua vaatteita. Olen enemmän edullisten vaatteiden suurkuluttaja kuin pitkään harkittujen kalliiden hankintojen ihminen. Kyllästyn vaatteisiin nopeasti ja laitan ne siten kiertoon. SIksi harvoin satsaan hintaviin hankitoihin. PAitsi takkeihin, jotka kestävät säät. Urheilukaupat ovatkin koko perheen heikkous...

Ihanaa Juhannusta kaikille <3

T. Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla