Hyvä Terveys-lehden päätoimittaja Taina Riston kanssa tervetuliais-skoolaus risteilyllä
Hyvä Terveys-lehden päätoimittaja Taina Riston kanssa tervetuliais-skoolaus risteilyllä

Tunnekuohujen paras tasaaja on endorfiini!

Hyvänolon risteily Viking Gracella oli riemukas elämys. Innostuneita ja innostavia naisia, mukana jokunen pariskuntakin. Herkullista ruokaa, mahtavaa seuraa, keskusteluja, naurua ja pari pakollista kyyneltäkin. 

 

Äyriäis-sammio oli lievästi sanottuna riittävä kolmelle hengelle 

 

Sain luentojen päätteeksi uskomattoman ruusupuskan – lähes pensaan: yksi ruusu jokaisesta tiputetusta kilosta. Kimppu tuoksuu huumaavasti nyt ruokapöyällä.

 

Vierailin Raxun remppa-kirjan tiimoilta Bettina S.n showssa. Samassa lähetyksessä on vieraana norjalainen talk-show-jumala, jota ihailen suuresti.  Suosittua Skavlan-ohjelmaa seuraa ympäri Eurooppaa 3 miljoonaa katsojaa. Olinkin suu messingillä koko nauhoituksen ajan. Skavlan osoittautui brändiäänkin sympaattisemmaksi tapaukseksi!

Bettina S tulee Yle5:lta 3.6. klo 21.00

Lauantaina meillä juhlitaan lakkiaisia. Ihanaa, liikuttavaa, haikeaakin. Mamma saa rintaansa toisen lyyran. Alkuviikon olen vähän angstannut kaikkea, mitä pitää saada aikaiseksi ennen lauantaita. Eilen paiskin ruukku-istutusten parissa vähän itku kurkussa. Nieleskelin lasten luovutusta maailmalle, muistelin rikkaita ruuhkavuosia, pienten jalkojen töpinää, leikkivien ja kinaavien lasten kirkkaita ääniä ja suurta intensiteettiä, jolla perhe pauhasi päivästä toiseen.

Illan tullen menin salille. Vuorossa oli Attack –tunti. Pomppimsta musiikin, ohjaajan ja mahtavien treenikamujen  imussa ihan kirvely-tappiin. Sinne jäi ahdistus ja haikeus. Kotiin ajaessa koko kehon valtasi autuas, helpottunut rentous. Kaverit hei, it´s called ENDORFIINI

Nyt osoittelen jälkikasvulle ja anopille vuoronperään siivottavia nurkkia. Syreenit kukkii, linnut laulaa ja muistilistalta voi ruksia yhden hoidetun homman kerrallaan pois.

P.S. Tuottajan kokemuksesta ON hyötyä :-)

Kommentit (3)

4/3 | 

Olet huikean kaunis, hyvänovaivan ja onnellisen näköinen jokaisessa kuvassa! Ihan liikutun, kun katson sinua.

Itselläni on koko aikuisiän (nyt 34v) liikakilot vaivanani. Energiaa ei ole ja arki on lähinnä selviytymistä. Liikunnan riemun olen joskus kokenut ja siihen haluan takaisin. Kokeilen nyt hiilareiden vähentämistä, koska selkeästi ne ovat ongelmani. Sekä liikunnan lisäämistä. Toivotaan, että saan elämän uudelle uralle ja matkan varrella pidän sinua esimerkkinä mielessäni. Kiitos!

Mukavaa juhlapäivää sinulle ja perheellesi!

5/3 | 

Onnea ja zemppiä hurjasti sulle!! Teet varmasti nyt oikeita valintoja itsellesi! Kun saat alku-kaameuden ohi (mulla se kesti 2 viikkoa), alkaa vireämpi olo palkita ja sitten on jo helpompi pysyä päätöksessä. 

Kerrothan, miten sulla sujuu <3

Voimia ja iloa!

t. Raxu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla