Harmaa on in

Velvollisuudet kutsuvat jokaista välillä. Tänään astui oma poika armeijan harmaisiin. Olen itkeä pärskinyt jo usean päivän lapsen luovutusta maailmalle. Itseasiassa uskon pojan pärjäävän mainiosti, saavan ryhtiä elämään ja entisestään paremman kunnon. Eikä kai haittaa, että joutuu joskus jättämään mölyt mahaan…mutta silti…äidin oma pallero on väistämättä nyt iso mies.

Viimeisen vuorokauden olen hemmotellut poikaa ja siinä sivussa muutakin perhettä lempiherkuilla: savukalaa, avocadosalaattia, vohveleita, mansikkarahkaa, siskon leipomia siirappikeksejä ja paljon haleja.
Kun kyynelehtien vilkutin pojalle heipat, ensimmäinen ajatus oli, että nyt lenkille purkamaan eroahdistusta. Päätin kuitenkin säästää juoksemisen iltaan ennen saunaa. Nyt katselen nuorison Blokuksen pelaamista lasiverannalla, puolison moottorisaha laulaa kuopuksen avustuksella myrskyn kaatamien runkojen kimpussa - silläkin suunnalla lievää haikeuden purkua… anoppi tiskailee myöhäisen ”jäähyväis-brunssin” jälkiä ja itse odottelen auringon ilmestymistä pilvien lomasta. Harmaat kesäpäivät ovat itseasiassa kaikkein rentouttavimpia - saa luvan perään löhötä sohvan pohjalla kirjan kimpussa. Ja torkkua.. Illalla voin lenkin päälle paikkailla ikävää ja nostella pojan jättämiä puntteja.

Huomenna sitten mekko päälle, mascarat ripsiin ja viulu käteen. Kesäkeikat Tammisaaren Café Gamla Stanissa Nicken, Gretan, Tessan ja Ollin kanssa klo 14, 16 ja 18. Tervetuloa!

Kommentit (5)

Tarja
6/5 | 

Suru puserossa täälläkin, esikoinen intin aloitti. Äitinä olemisen vaikeus, luopuminen ;(.

Arja Alin
7/5 | 

Meiilläkin sama juttu,kuopukseni aloitti tänään armeijan harmaissa. Haikealta tuntuu!

Hennaliisa
8/5 | 

Kiitos mukaansatempaavasta konsertista Cafe Gamla Stanissa 10.7. klo 14!

Ja kiitos vinkistä tulla sinne... juttelimme aikaisemmin sinä päivänä vaateputiikissa jossa olit Tessan kanssa ostoksilla. :)

Minulla tuo esikoisen armeijaan astuminen tulee eteen tammikussa. Kummallista miten lapset kasvaa aikuisiksi, mutta itse pysyy yhtä nuorena aina vaan. :)
Mukavaa kesänjatkoa sinulle!

Toinen Tarja
9/5 | 

Moi!

Voi meitä äitejä! Pienet palleromme kasvavat ja lähtevät maailmalle. Armeija ja maailma kutsuu. On vain luotettava siihen, että se minkä olemme lapsillemme antaneet tietoina , taitoina ja ohjeina, riittää maailman tuulissa. Että osaavat olla ihmisiä toisille, pitää huolta itsestään ja osata varoa maailman pahoja tuulia. Voi voi.
Kasvimaan hoitoa, kultturelle menoja, itsen hoitoa ja lomaa!
Voikaa kaikki äitykät hyvin!

Toinen Tarja

Tarja
10/5 | 

Hei toinen Tarja
enpä olisi osanut osuvammin kiteyttää sitä, minkä toit esille: on luotettava tulevaan!
Hyvää kesää sinulle myös.

t. Tarja

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla