Paso Doble
Paso Doble

Kuuma, kuumempi, migreeni

Vanha tuttu riesa migreeni on käynyt sekoittamassa pakkaa kahdesti muutaman päivän sisällä. Stressiä? Jännitystä? Paineita? Varmaan vähän kaikkea, mutta varsinkin jysähtänyt niska. Kun yläranka on jumissa, on migreeni taattu. Tai kun ei nuku tarpeeksi, eikä syö. Myönnetään, kaikki nämä toteutuneet viime päivinä. Tanssitreenien lomassa ei huomaa nälkää, päivät venyvät pitkiksi ja ne mennään banaanin ja ruisleivän voimin. Tai protskupatukan. Illalla kotona on jo sen verran puhki maraton-treenien jälkeen, ettei ruoka edes maistu. Sitten uni katkeilee. Tiedän tasan, että näin ei kannata mennä. Jästipäänä silti näköjään toimin niin. Migreeni pakottaa hiljentämään tahtia. Vaikken anna sillekään periksi. Eilen itsepäisesti treenasin säryssä, koska tänään oli pakollinen välipäivä opettajan ollessa musikaalinäytöksissä Tampereella. Kärsittyäni vaivasta jo kymmeniä vuosia, tiedän, koska on kohtaus niin paha, ettei kykene kuin punkan pohjalle. Välillä on astetta miedompia kohtauksia eli buranan voimin pystyy jotenkin suoriutumaan pakollisista hommista. Paitsi ettei sitä tietenkään ihan ykkösterässä ole. Näin perustelin eilisen "väkisin"-treenin opelle, joka olisi pasittanut meikäläisen saman tien lepäämään....tiedän, että sitkeydelläkin on rajansa, mutta tällä kertaa koen, että se kannatti. Koreografia istahti korvien väliin, yön ja varsinaisen migreeni-lääkkeen jälkeen oli tämä aamu autuas ja hymy herkässä. Että elämä voikin olla mahtavaa ilman särkyä!! Ehkä migreeni onkin jonkinlainen alitajuinen paineentyhjennys-venttiili...sen jälkeen osaa taas ottaa rennommin. Huomenna käyn treenien välissä luotto-kiropraktikolla avaamassa rangan, jotta taas henki kulkee ja pää kääntyy. 

Ja lupaan tehdä myös parannuksen ruokapuolen kanssa. 

Näillä tankkauksilla mennään nukkumaan ja aamulla lupaan keittää puuron ja laittaa päälle raejuustoa sekä mustikoita. 

Ja sitten lopuksi kiitos kaikille teille, jotka olette kannustaneet meitä tanssi-matkalla. Viime sunnuntain Paso Doble oli itselleni veret seisauttava kokemus. Muistan siitä vain aloituksen ja seuraava mielikuva on kun seistään tuomareiden edessä. Olin aivan tiloissa ja NAUTIN täysillä. Olen ikionnellinen, että olen saanut kokea sen hetken ja kiitollinen Janille, joka on antanut tällaisen lahjan elämääni. 

Pason pauloissa

Tuomareiden edessä, onnesta ymmyrkäisenä kuulemassa hienoa palautetta, jota seurasi kauden ekat kympit. KIITOS

Ja päällä tähän mennessä ihanin mekko. Ole´!

Sori vaan, etten oikein osaa / malta / pysty kirjoittamaan muusta kuin tästä tanssi-taipaleesta. Se on vallannut kehon ja mielen niin jokaista solua myöten, ettei auta kuin antautua vietäväksi. Seuraava vaihe tulee sitten kun on tullakseen. Mietitään sitten taas muita... 

Odotan jo aamua, että pääsen taas opettelemaan uutta. Tällä viikolla itseasiassa kahta uutta tanssia. Elämä on nyt kirkas

Kommentit (7)

9/7 | 

Mielestäni toteutat ja kehität itseäsi tanssin  kielellä sydämellä ja tunnollisesti, suorastaan kunnianhimoisesti. Niin pitääkin olla, koska vaikuttaa siltä, että oikeasti nautit siitä. Saamme olla mukana tässä upeassa matkassa, kun jaat meille tuntojasi ja kokemuksiasi arkielämässäsi. Kiitos! 

 

11/7 | 

Tuttu juttu, niska jumissa, stressaa ja migreeni räjähtää! Mulla tää varaventtiili posahtelee 6-8 viikon välein ja kestää neljä päivää kerrallaan. Sitä on muille vaikea selittää,  miten autuas olo on sitten viidentenä päivänä, kun särky loppuu. Onneksi en ole joutunut ihan sängynpohjalle,  mutta silmät sirrillään ja alumininmaku suussa mennään...

Onnea tanssin loppurutistukseen!

You are an inspiration!

12/7 | 

Minä pidän siitä valtavasta kiitollisuuden tunteesta, joka sanomastasi välittyy. Olla kiitollinen kaikesta kokemastaan, elämästä, ei parempaa tunnetta tai viestiä voi olla : ) Jaksamista, olet ihana tsemppari meille muille! : )

13/7 | 

älä pyytele anteeksi. Ihanaa, että kerrot rehellisesti siitä flow tunteesta- nosteesta joka vie mukanaan. Joka sitä kadehtii, ei raukkaparka lie sitä itse koskaan kokenut. vaikka kaikki me mieluusti kuullaan muistakin kuulumisistasi, niin eiköhän tämä nyt  täytä sinun tajuntasi tälläerää. Kiitos sinulle että kuitenkin jaksat kirjata meille "uteliaille" tuntojasi. Muista syödä, nukkua siinä jossain välissä.:)

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Raakel Lignell, kulttuurin sekatyöläinen ja täysin hurahtanut elämäntaparemonttiini. Bloggaan kilojen karisemisesta, ravitsemuksesta, liikuntavimmastani ja kaikesta, mitä uusi elämäni on tuonut tullessaan.

 

Seuraa minua Bloglovinissa.

 

Katso Raakel Lignellin ja Patrik Borgin keskusteluvideot:

Onnen tavoittelu laihduttaa

Liian kiltti ei laihdu

Miksi tummaa suklaata voi syödä vain palan

Jumppahulluus pisti kehon koville

 

Kampanjasivut
Tilaa kirja Raxun rinnalla - kohti pysyvää painonhallintaa.

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2013
2011
Joulukuu

Kategoriat

Sisältö jatkuu mainoksen alla